Svi pričaju o njima!

Do prije nekoliko dana rijetki su znali tko je on, ali to se sada promijenilo i to zahvaljući samo jednoj ženi!

Travis Kelce Travis Kelce Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Travis Kelce - 3 Taylor Swift na utakmici Travisa Kelcea - 4 Travis Kelce - 5 Travis Kelce - 1 Travis Kelce - 2 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 4 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 +19 Taylor Swift - 3 Galerija

Sve su glasnija šuškanja da su Taylor Swift i Travis Kelce u ljubavnoj vezi o kojoj sada priča cijeli svijet.

Travis Kelce jedan je od najuspješnijih igrača američkog nogometa, no sve donedavno za njega mnogi nisu znali uopće postoji, a onda se to promijenilo i to zahvaljujući pjevačici Taylor Swift, koja je navodno njegova nova djevojka.

Otkako se pročulo da su njih dvoje u vezi i krenula šuškanja o novoj ljubavi, 33-godišnji Travis našao se pod povećalom i prati se svaki njegov korak i potez. On je u srpnju ove godine otišao na jedan od njezinih koncerata i to kako bi joj osobno dao svoj broj mobitela, ali prava ludnica krenula je prije nekoliko dana kada se ona pojavila na njegovoj utakmici protiv Chicago Bearsa, a koju je pratila u društvu Travisove majke.

No tko je zapravo Kelce? Osim što je poznat kao igrač američkog nogometa, proslavio se i na društvenim mrežama i to zahvaljujući podcastu New Heights koji vodi s bratom Jasonom Kelceom koji je također uspješni nogometaš. Ono čime plijeni dodatnu pažnju je osebujni modni stil, ali i reality show "Catching Kelce" u kojem je, ni više ni manje, sebi tražio djevojku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Travis Kelce (@killatrav)

Bilo je to 2016. godine, a show se pokazao uspješnim, jer je Travis uspio u namjeri i za svoju je djevojku odabrao Mayu Benberry s kojom je u vezi bio godinu dana. Nakon nje ljubio je sportsku novinarku i manekenku Kaylu Nicole s kojom je prekinuo prošle godine, a čini se kako je novu ljubav pronašao s jednom od najpopularnijijh i najnagrađivanijih pjevačica svih vremena.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte ovo ludilo na rođendanskoj fešti Maje Šuput! Slavila je u prozirnom kombinezonu ispod kojeg se donje rublje itekako vidjelo

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 5 Indira Levak - 1 +28 Indira Levak - 4 Celebrity Pa ovo je stvarno kratko! Indirin mini oufit za energični nastup zbunio je mnoge, je li ovo haljina ili?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene