Nema više zapuštenog izgleda!

Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

Keanu Reeves Keanu Reeves Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves Keanu Reeves - 3 +19 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 Galerija

Keanu Reeves snimljen je s novim imidžem koji ga pomladio, a obožavatelji su oduševljeni promjenom.

Holivudski glumac Keanu Reeves šokirao je svoje obožavatelje nakon što su se u javnosti pojavile njegove najnovije fotografije s novim imidžem.

59-godišnji Keanu snimljen je na setu svoga novog filma "Outcome" s kratkom frizurom, i to nakon što je godinama nosio dužu kosu, koja mu je postala i zaštitni znak.

Kako vam sviđa nova frizura Keanua Reevesa?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Glumac je ranije često eksperimentirao s različitim frizurama, mijenjao duge i kratke, a dužoj je bio vjeran dugo godina, no čini se kako je sada došlo vrijeme za promjenu. Kosu je zapravo pustio tijekom snimanje franšize o Johnu Wicku, a mnogi obožavatelji bili su uvjereni da se zauvijek odlučio za nju.

Pogledaji ovo Keanu Reeves Celebrity Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

"Keanu izgleda super s novom frizurom", "Keanu izgleda kao da ima 35 godina", "On je uvijek zgodan", "Sviđa mi se, predivno izgleda", komentirali su njegovi obožavatelji uz fotografiju na kojoj pozira s kratkom kosom, a koju je na Instagramu objavila supruga Roba Lowa Sheryll Lowe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sheryl Lowe (@sheryllowejewelry)

Pogledaji ovo Keanu Reeves - 2 Zanimljivosti Miljenik Hollywooda u braku je s dobro poznatom kolegicom više od 30 godina, a vjenčali su se zapravo slučajno: "Ona kaže da jesmo!"

Keanuov novi film "Outcome" inače je crna komedija koju režira Jonah Hill, a u njoj osima Keanua glumi i Cameron Diaz, koja se vraća glumi nakon desetljeća izbivanja iz svijeta glume. Osim toga je završio i snimanje filma "Good Fortune", nadolazeće američke komedije koju je napisao i režirao Aziz Ansari u svom redateljskom debiju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 2 +27 Kanye West i Bianca Censori - 1 Celebrity I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton - 5 Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton +25 Kate Middleton s djecom Celebrity Kate Middleton pomno je birala što će obući za izlazak s Williamom, evo kakvu je poruku poslala svojim izdanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene