Komad s posebnim značenjem

Kate Middleton pomno je birala što će obući za izlazak s Williamom, evo kakvu je poruku poslala svojim izdanjem

Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton i princ Willam Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton - 5 Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton +19 Kate Middleton s Irskom gardom 2023. godine - 6 Galerija

Kate Middleton za izlazak s princem Williamom obukla je sportsku majicu s posebnim značenjem.

Javnosti nije promaknuo nijedan važan detalj na prvoj snimci princeze od Walesa Kate Middleton nakon njezine operacije abdomena u siječnju.

Kate je za vikend snimljena ispred trgovine Windsor Farm Shop, gdje je bila u kupovini sa suprugom princem Williamom, a za tu je prigodu odabrala sportsko izdanje s majicom koja ima posebno značenje.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Novi napad na privatnost Kate Middleton, pokrenuta je i hitna istraga: "Ovo je veliki sigurnosni prekršaj"

Naime, kako su obožavatelji kraljevske obitelji istaknuli na fan profilu na Instagramu, Kate je nosila majicu s kapuljačom koja je službeni proizvod engleske ragbijaške reprezentacije te im je tako dala svoju podršku uoči utakmice protiv Francuske koju su igrali u nedjelju navečer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

No čini se da im Kateina podrška nije dala dovoljan vjetar u leđa jer su izgubili utakmicu koja se održala u sklopu Prvenstva šest nacija.

Princeza je inače službena pokroviteljica nacionalne engleske ragbijaške lige i s princem Williamom često dolazi na utakmice reprezentacije, a posljednji put u veljači 2023. godine, kada su igrali protiv Walesa.

Zanimljivo je da njezin suprug princ William ispunjava istu ulogu, ali u nacionalnoj ragbijaškoj ligi Walesa.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Inače, ni nova snimka princeze nije utišala teorije zavjere o njezinu zdravstvenom stanju, o kojem iz palače nisu otkrivali nikakve detalje. Mnogi su uvjereni i kako na snimci uopće nije Kate, nego njezina dvojnica, a slične tvrdnje širile su se društvenim mrežama i nakon što je u javnost procurila Kateina fotografija iz automobila.

Nagađanja je rasplamsala i informacija kako su urednici BBC-a dobili upozorenje na moguću izvanrednu vijest kraljevske obitelji.

Podsjetimo, Kate je 16. siječnja bila na planiranoj operaciji abdomena u privatnoj bolnici London Clinic, gdje je ostala 13 dana. Trenutačno se oporavlja kod kuće i očekuje se kako se prije Uskrsa neće vratiti kraljevskim obvezama.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo s Vesnom Dragojević i sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo - 1 +9 Ante Gelo - 2 Celebrity Jedan od naših najpoznatijih glazbenika ponosno pozirao sa svojim sinovima, s njihovom majkom razišao se prošle godine zbog nove ljubavi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Partner Ive Jerković Iva Jerković s ocem Iva Jerković - 1 Iva Jerković - 2 +25 Iva Jerković - 3 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica objavila rijetku fotografiju svojeg partnera, kojeg je godinama uspješno skrivala od javnosti: "Najbolji muškarac na svijetu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene