Podržali oca

Jedan od naših najpoznatijih glazbenika ponosno pozirao sa svojim sinovima, s njihovom majkom razišao se prošle godine zbog nove ljubavi

Ante Gelo Ante Gelo Livio Andrijic/Cropix 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo s Vesnom Dragojević i sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo - 1 Ante Gelo - 2 Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Tedi Spalato i Ante Gelo +3 Meri Cetinić i Ante Gelo Galerija

Ante Gelo je s bivšom suprugom dobio je troje djece, a sada su ga na važnom događaju podržali sinovi Jan i Gašpar.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika Ante Gelo dobitnik priznanja Počasni građanin Vele Luke, koje mu je dodijeljeno povodom svečane proslave dana općine Vela Luka i blagdana sv. Josipa.

Na važnom događaju došli su ga podržati i njegovi sinovi Jan i Gašpar, a kojima je ponosno pozirao fotografima, a na jednoj fotografiji im se pridružila i udovica Olivera Dragojevića, Vesna Dragojević.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Gelo je otac troje djece, koje je dobio s bivšom suprugom, od koje sa razveo zbog druge žene. Za njihov razvod doznalo se prošlog ljeta, nakon što je u medije procurila informacija da je Gelino srce osvojila HRT-ova producentica Petra Topolovec, s kojom je u kolovozu planirao stati pred oltar, no prekinuli su prije vjenčanja.

Gelina bivša supruga nikad se nije javno eksponirala, niti je on o njoj ikada javno govorio, a iz glazbenih krugova kažu kako je riječ o samozatajnoj ženi koja se posvetila njihovu braku i odgoju djece.

Pogledaji ovo Jelena Perčin Celebrity Jelena Perčin uhvaćena u intimnim trenucima s našim glazbenikom za kojeg se šuška da joj je novi dečko!

U zadnje vrijeme često ga se može vidjeti u društvu nedavno razvedene glumice Jelene Perčin, što je potaknulo i nagađanja o njihovu odnosu, no nijedno od njih te glasine još nije komentiralo.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 +17 Helena Christensen - 3 Celebrity S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 9 +24 Maja Šuput - 2 Celebrity Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene