bolje ne može!

Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 5 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov +18 Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov Galerija

Maja Šuput i Bloom uživali su u prijevozu luksuznim ulicama Dubaija, ali vozilo nije bilo onakvo na koje bi mnogi prvi pomislili.

Naša pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom otputovala je u daleki Dubai kako bi proslavili djetetov treći rođendan.

Maja se s ove poznate turističke destinacije svako malo javlja novim snimkama, a sada je pokazala i kako su uživali u šetnji luksuznim ulicama s brendiranim trgovinama.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Sjećate li se kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine? Nije bila plavuša i imala je potpuno drugačiji imidž od onog danas!

U dječjem automobilu crvene boje, sjedili su Maja i Bloom, a straga ih je gurao Nenad.

''Hodanje? Nema potrebe'', našalila se Maja na videu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

A potom je podijelila i još jednu snimku i to s mjesta koje im se jako svidjelo. Naime, Nenad je zastao na jednom štandu s velikim igračkama u obliku voća i povrća, a morao je srušiti limenke postavljene malo dalje kako bi osvojio jednu od plišanih igrački. U tome je i uspio, a Bloom je zauzvrat dobio veliku brokulu. Sudeći po snimkama, brokula je balon koji ima i sloj tkanine, a Maju je nakon svega mučilo samo jedno – kako će poklon ponijeti u avion na povratku u Hrvatsku.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput na novom putovanju zbog posebnog razloga, ovako dočekuje važan dan: "Nazad u moj dnevni boravak"

Sada su se ponovno vratili na taj štand, a Nenad je opet osvojio bananu, no, predomislili su se te na kraju uzeli veliku chili papriku ljubičaste boje koja je još veća od banane i brokule.

''Zamijenili smo bananu za chili papriku, još veću, da ne stane u sobu'', napisala je kratko Maja pa sve nasmijala dok je Nenad ponosno držao igračku.

Ovog vikenda Maja je pratitelje oduševila i fotografijama iz bazena na kojima su pozirali s dupinom.

Pjevačica se u Dubai uputila nakon što je objavila svoju novu pjesmu ''James Bond'', za koju ima i poseban spot, a koja je brzo postala hit.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 +17 Helena Christensen - 3 Celebrity S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tallulah i Bruce Willis - 3 Tallulah i Bruce Willis - 2 Tallulah i Bruce Willis - 1 Tallulah i Bruce Willis - 3 +26 Tallulah Willis Celebrity Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene