vječna ljepotica

S vladarice 90-ih i danas je teško skrenuti pogled kad se pojavi na plaži, i u 56. godini pozornost privlači izgledom i karizmom

Helena Christensen - 4 Helena Christensen - 4 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen - 1 Helena Christensen - 6 Helena Christensen - 5 Helena Christensen - 4 Helena Christensen - 3 Helena Christensen - 2 Helena Christensen - 7 Helena Christensen Helena Christensen i Michael Hutchence - 1 Helena Christensen (Foto: Instagram) +11 Helena Christensen Galerija

Helena Christensen vladala je modnim pistama u 90-ima, ali u petom desetljeću plijeni pozornost svojim izgledom. Paparazzi su je tijekom snimanja uhvatili na plaži u badiću.

Supermodel Helena Christensen već godinama nabija komplekse svojom vitkom figurom, ali i sada je manekenka pohvalila svojim tijelom na plaži.

Seks-bomba 90-ih definitivno još uvijek ima što pokazati s obzirom na to da i u 56. godini života ima savršeno tijelo, a to je i dokazala tijekom snimanja na plaži u Malibuu u Kaliforniji. 

Pogledaji ovo Helena Christensen Zanimljivosti Navikli smo je gledati u seksi donjem rublju, ali nekad je nosila komade koji baš i nisu za žene: "Takav mi je bio ukus"

Nosila je crni jednodijelni kupaći kostim bez naramenica, a povremeno je ogrnula i bijeli ogrtač.

Helena je poznata po svom legendarnom izgledu i karizmi, a ova danska ljepotica još je jednom dokazala da joj ne trebaju modne piste kako bi istaknula svoj glamur. 

Pogledaji ovo Helena Christensen i Michael Hutchence Zanimljivosti Ludo su se voljeli sve do tragičnog događaja poslije kojeg on više nije bio isti: "Postojale su sve te grozne priče"

Inače, manekenka je prošle godina izjavila kako je nekad kupovala muško donje rublje u trgovini rabljenih stvari te da je svoj opskurni modni ukus i sama smatrala smiješnim. Helena kaže da već godinama voli nositi rabljenu odjeću i smatra da je važno reciklirati odjeću kad god je to moguće.

Helena je manekensku karijeru započela davne 1986. godine nakon što je pobijedila na izboru za Miss Universe Danske i jedna je od originalnih supermodela, zajedno s Lindom Evangelistom, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudijom Schiffer.

Pogledaji ovo Helena Christensen Nekad i sad Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

Na piste se vratila i brzo nakon što je 1999. godine rodila sina Mingusa Luciena, kojeg je dobila s glumcem Normanom Reedusom, s kojim je bila u vezi od 1998. do 2003. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija +26 Fani Čapalija Nekad i sad Prošlo je više od 30 godina otkako je okrunjena kao Miss Hrvatske, a njezinoj ljepoti ni danas se ne mogu nadiviti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton - 1 Zanimljivosti Jeste li primijetili nešto čudno na novim zajedničkim fotografijama Williama i Kate? Komentirala ih je čak i Whoopi Goldberg!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene