Čuvala je tajnu 27 godina!

Ludo su se voljeli sve do tragičnog događaja poslije kojeg on više nije bio isti: "Postojale su sve te grozne priče"

Helena Christensen i Michael Hutchence Helena Christensen i Michael Hutchence Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen i Michael Hutchence - 1 Helena Christensen i Michael Hutchence - 2 Helena Christensen i Michael Hutchence - 3 Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) David Beckham i Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) +8 Helena Christensen i Norman Reedus (Foto: Instagram) Galerija

Helena Christensen i Michael Hutchence u vezi su bili četiri godine, a njihovu je sreću prekinula tragična nesreća.

Proslavljena danska manekenka Helena Christensen podijelila je svoje uspomene na pokojnog partnera, frontmena INXS-a, Michaela Hutchencea, i to nakon što ju je javno napala njegova sestra jer je godinama tajila da je imao ozbiljnu ozljedu mozga.

Pogledaj i ovo Helena Christensen 53 su joj godine! Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

Helena je u vezi s Michaelom bila četiri godine nakon što je on prekinuo s pjevačicom Kylie Minogue 1991. godine, a prisjetila ga se putem društvenih mreža.

"Hej Michael, upravo sam razgovarala s nekim tvojim prijateljima koji te jako vole. Podijelili smo neke lijepe uspomene i, naravno, puno smo se smijali jer je s tobom bilo tako zabavno i radosno. Učinio si da se svi osjećaju živima i voljenima, oko tebe je uvijek bilo jako čarobno svjetlo, svjetlo koje se nikada neće ugasiti. Hvala ti, Fabrizio Ferri, što si sa mnom podijelio ovo", napisala je Helena u objavi.

Par na fotografijama izgleda potpuno zaljubljeno, a Heleni su se u komentarima javile brojne poznate osobe, uključujući Lindu Evangelistu, Jamieja Olivera i Karen Elson.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Helenina objava uslijedila je nakon što ju je Michaelova sestra žestoko kritizirala jer nije otkrila da je pretrpio ozljedu mozga tijekom posjeta Danskoj u kolovozu 1992. godine. Tina Hutchence rekla je da je njezina obitelj tek prije tri godine saznala da ga je šakom udario taksist iz Kopenhagena.

U razgovoru za The Sun izrazila je svoju ljutnju što je Helena toliko dugo čekala da progovori o incidentu, nakon što je Michael preminuo oduzevši sam sebi život u hotelskoj sobi u Sydneyju 1997. godine.

"Znam da je Michael bio jako sretan s Helenom i bilo je trenutaka kad nisam mogla ni zamisliti da nisu zajedno. Ali osjećala sam ljutnju kada sam prvi put saznala za napad jer sam smatrala da je njezina dužnost bila reći nešto takvo obitelji", izjavila je Tina.

Dodala je i da su kružile grozne priče o Michaelu nakon njegove smrti, uključujući i onu da je preminuo usred seksualnog odnosa koji je pošao po zlu.

"Postojale su sve te grozne priče o Michaelu nakon što je umro, pa nije bilo u redu što nam Helena nije rekla za ozljedu glave. Bila je vrlo bliska s našim roditeljima i lako je mogla doći do njih. Sigurna sam da bi Michael, da nije doživio tu nesreću u Danskoj, i danas bio s nama", zaključila je Tina.

Helena je prvi put progovorila o napadu 2019. godine u dokumentarcu o Michaelovu životu "Mystify: Michael Hutchence". Ispričala je sve o trenutku kada je vidjela kako je taksist vikao na Michaela da mu se makne s puta prije nego što je izašao iz automobila i udario ga, izvijestio je ABC.

Udarac je bio toliko snažan da je pjevač pao, razbio glavu o rubnik i ostao bez svijesti nasred ulice.

"Bio je bez svijesti i krv mu je tekla iz usta i uha", prisjetila se Helena u dokumentarcu i rekla da ga je hitno odvezla u bolnicu i mislila je da neće preživjeti noć.

No Michael se probudio, ali kao da više nije bio ista osoba kao prije.

"U njemu je došla do izražaja mračna, vrlo ljutita strana. Njegova se osobnost iz radosne, slatke, duboke i emotivne pretvorila u mračnu stranu", rekla je.

Tjedan i pol, koliko je proveo u danskoj bolnici, Michael je bio agresivan, odgurivao je liječnike i medicinske sestre inzistirajući da je dobro te da želi kući. Sljedećih mjesec dana cijelo je vrijeme proveo u Heleninu stanu, odbijajući jesti i povraćajući krv. Par je zatim otputovao u Pariz, u kojem su posjetili stručnjaka, koji je potvrdio da su Michaelovi senzori u mozgu oštećeni u napadu i da je pretrpio višestruke kontuzije mozga, zbog čega je počeo uzimati lijekove kako bi se nosio s boli uzrokovanom ozljedom.

Helena je zaključila da je incident pridonio Michaelovoj depresiji i konačnom samoubojstvu u hotelskoj sobi u Sydneyu pet godina kasnije.

"Kad je Michael udario glavom, vratio se kao druga osoba i siguran sam da su mu liječnici prepisivali svakakve čudne pripravke", rekao je njegov prijatelj i basist Garry Gary Beers za Sunday Night 2014.

"Bio je kreten, a to nije bio on, u tome je stvar. To nije bio Michael kojeg smo poznavali i to je ono što je bilo toliko iznenađujuće. Nije osjećao miris, nije osjećao okus, pio je vino na boce jer mu nije bilo ništa", otkrio je Garry.

Iako je Michael javno govorio o gubitku njuha i okusa, Helena mu se morala zakleti da će čuvati tajnu o napadu.

"Nije to rekla ni svojim roditeljima punih 20 godina, pa je njezin intervju bio šokantan. A onda je izvješće mrtvozornika bilo još šokantnije, o tome što je sve skrivao", izjavio je redatelj filma Richard Lowenstein u emisiji Stop Everything za ABC Radio National.

Rekao je da čak ni članovi benda nisu znali potpuni opseg ozljede dok nisu vidjeli dokumentarac u cijelosti. Lowenstein je preko britanskih novinara došao do pjevačeva potpunog nelektoriranog izvještaja mrtvozornika te je dobio nalaze neurologa i psihologa i tako je cijela priča izašla na vidjelo.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 +4 Claudia Rivier - 1 Zanimljivosti Tko je Slavonka raskošnih oblina koja je napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama zbog provokativne navijačke fotografije?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene