žena za sva vremena!

Bez problema se skida kao i u danima najveće slave i izgledom posramljuje upola mlađe kolegice, njezina ljepota ne blijedi!

Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: GERARD JULIEN / AFP) Helena Christensen (Foto: PIERRE GUILLAUD / AFP) +0 Helena Christensen, Christy Turlington i Iman (Foto: Astrid Stawiarz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Galerija

Helena Christensen proslavila se u 80-ima i bila je jedna od originalnih supermodela, a i dalje snima seksi kampanje i ne prestaje izazivati divljenje javnosti.

Jedna od najpopularnijih i najuspješnijih manekenki svih vremena, 52-godišnja Helena Christensen, i dalje ne pokazuje namjeru da se prestane baviti svojim poslom.

Pogledaj i ovo Helena Christensen 53 su joj godine! Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

Tako je sada snimila modni editorijal u seksi donjem rublju, kojim se pohvalila i na svojem Instagramu, i pokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice.

Golišavim fotkama izazvala je divljenje svojih obožavatelja koji se ne mogu prestati čuditi njezinoj neprolaznoj ljepoti.

Christensen je manekensku karijeru započela davne 1986. godine nakon što je pobijedila na izboru za Miss Universe Danske i jedna je od originalnih supermodela, zajedno s Lindom Evangelistom, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudijom Schiffer.

Na piste se vratila i brzo nakon što je 1999. godini rodila sina Mingusa Luciena kojeg je dobila s glumcem Normanom Reedusom s kojim je bila u vezi od 1998. do 2003. godine.

U jednom je intervjuu otkrila je da zavidnu figuru ponajviše duguje plivanju, a uživa i u fitnessu.

Okušala se i u dizajniranju odjeće, bavi se fotografijom, a bila je i suosnivačica časopisa Nylon koji je izlazio od 1999. do 2017. godine.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene