objavila fotku iz mladosti

Prošlo je više od 30 godina otkako je okrunjena kao Miss Hrvatske, a njezinoj ljepoti ni danas se ne mogu nadiviti!

Fani Čapalija Fani Čapalija Tom Dubravec/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije +20 Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Galerija

Fani Čapalija na Instagramu je objavila svoju fotografiju iz mladosti kojom je očarala pratitelje.

Splićanka Fani Čapalija (48) do danas je ostala jedna od omiljenih hrvatskih misica, čija ljepota s godinama nije izblijedjela.

Fani je sada na svojem profilu na Instagramu podsjetila kako je izgledala u mlađim danima, a uz fotografiju je stavila opis: "O jednoj mladosti..."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Čapalija (@fanicapalija_official)

"Najljepša na svijetu", "Lijepa tada, a još ljepša sada", "I to bez filtera, i operacija...", "O jednoj ljepoti", "Prelijepa", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Još fotografija Fani Čapalije iz mlađih dana, pogledajte u našoj galeriji. 

Pogledaji ovo Anica Kovač inMagazin Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

Podsjetimo, Fani je titulu Miss Hrvatske ponijela 1993. godine, a ostvarila je i velik uspjeh na izboru za Miss svijeta, na kojem se plasirala među pet najljepših. Do danas je ostala upamćena i njezina legendarna izjava sa svjetskog izbora ljepote.

Naime, na pitanje Piercea Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, o tome što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem natjecateljice na pozornicu izlaze u kupaćim kostimima, Fani je pomalo zbunjeno, ali simpatično odgovorila: "It’s OK", a čuvenu rečenicu stavila je i u opis svojeg profila na Instagramu.

U vrijeme najveće slave pažnju je plijenila i svojim ljubavnim životom, koji zadnjih godina uspješno skriva. Kada je proglašena misicom, bila je u vezi s pjevačem Sandijem Cenovom, koji ju je navodno ostavio zbog ljepotice kojoj je Fani sljedeće godine predala krunu, Branke Bebić.

Zatim se 1999. udala za nogometaša Ivicu Mornara, s kojim je prije toga bila četiri godine u vezi, a razveli su se 2001.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Nove eksplicitne fotke Ivane Knoll zasjenila je pogreška u fotošopu o kojoj sada pričaju njezini fanovi: ''Jesu li to...?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton - 1 Zanimljivosti Jeste li primijetili nešto čudno na novim zajedničkim fotografijama Williama i Kate? Komentirala ih je čak i Whoopi Goldberg!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene