Rijedak izlazak sa suprugom

Našeg bivšeg nogometaša nakon razvoda od Fani Čapalije povezivalo se sa Stefany Hohnjec, a smirio se tek uz 11 godina mlađu

Ivica Mornar i supruga Katja Ivica Mornar i supruga Katja Tom Dubravec/Cropix 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Mornar i supruga Katja Ivica Mornar i supruga Katja Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Ivica Mornar Ivica Mornar Ivica Mornar Ivica Mornar +2 Ivica Mornar Galerija

Ivica Mornar snimljen je u rijetkom izlasku, a društvo mu je pravila supruga Katja.

Naš umirovljeni nogometaš Ivica Mornar (49) na vrhuncu slave punio je medijske stupce i svojim privatnim životom, no zadnjih godina živi povučeno i rijetko se pojavljuje u javnosti.

Sada je u društvu 11 godina mlađe supruge Katje prisustvovao premijeri dokumentarnog serijala "Where to sign" u Splitu, gdje nije mogao proći neopaženo.

Sa suprugom se za ovu prigodu modno uskladio, a par je zagrljen pozirao pred fotografima.

Ivica i Katja u braku su od 2007. i zajedno imaju dvije kćeri, od kojih je jedna rođena iste godine kada su se vjenčali, a druga 2010.

S Katjom je pronašao drugu sreću nakon razvoda od Fani Čapalije, koja je 1993. godine ponijela titulu Miss Hrvatske. Njih dvoje zajedno su proveli sedam godina, od čega tri u braku, a razveli su se 2001. U našoj galeriji pogledajte kako je izgledalo njihovo vjenčanje.

Ivicu se nakon razvoda povezivalo s bivšom gimnastičarkom i Miss sporta Stefany Hohnjec, koja je jednom prilikom snimljena i kako izlazi iz njegova stana u splitskom naselju Pazdigrad, no oboje su tvrdili da među njima ne postoji ništa ozbiljno.

Inače, Ivica je tijekom nogometne karijere igrao za klubove Hajduk i Sevillu, a bio je i dio hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Portugalu 2004. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 1 +27 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Luce iz ''Kumova'' potpuno je promijenila imidž, iznenadit ćete se kad vidite što je sve novo na njoj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari i Mario Perčić - 15 Žanamari i Mario Perčić - 16 Žanamari i Mario Perčić - 17 +25 Žanamari i Mario Perčić Celebrity Žanamari ipak ne cvatu ruže u braku? Novi potez njezinog muža opet je dao svima misliti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene