neponovljiva!

Naša misica iz zlatnog doba i nakon tri desetljeća jedna je od najljepših Hrvatica: "Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine!"

Fani Čapalija - 7 Fani Čapalija - 7 Matea Smolčić Senčar 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija - 1 Fani Čapalija - 2 Fani Čapalija - 3 Fani Čapalija - 4 Fani Čapalija - 5 Fani Čapalija - 6 Fani Čapalija - 8 Fani Čapalija - 9 Fani Čapalija - 10 Fani Čapalija - 11 +16 Fani Čapalija - 12 Galerija

Fani Čapalija osvojila je titulu Miss Hrvatske 1993. godine, nakon čega se ostvarila i kao manekenka, a sada je snimila kampanju za jedan domaći brend.

Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija (47) zvijezda je nove kampanje domaćeg brenda DeLight, koju je snimila u Trogiru.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

Fani se u ulozi modela sjajno snašla, a kako i ne bi kada iza sebe ima godine manekenskog iskustva.

"Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa", istaknuo je Ivan Friščić, poznati zagrebački dizajner, stilist i vlasnik brenda DeLight.

Fani je titulu Miss Hrvatske odnijela 1993. godine, a do danas je mnogima ostala omiljena hrvatska misica. Ostvarila je i velik uspjeh na izboru za Miss svijeta, na kojem se plasirala među pet najljepših. Do danas je ostala upamćena i njezina legendarna izjava sa svjetskog izbora ljepote.

Naime, na pitanje Piercea Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, o tome što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem natjecateljice na pozornicu izlaze u kupaćim kostimima, Fani je pomalo zbunjeno, ali simpatično odgovorila: "It’s OK", a čuvenu rečenicu stavila je i u opis svojeg profila na Instagramu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković Andrej i Mia Kramarić - 1 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 7 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 6 +12 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Kramarić se oglasio nakon važne večeri posebnom fotografijom sa ženom i sinom, a mjesto na kojem poziraju njima je vrlo važno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene