Prošlo je 29 godina!

Omiljena hrvatska misica prisjetila se kako je izgledala kada je osvojila krunu: "Do dan danas najljepša!"

Fani Čapalija Fani Čapalija Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) Fani Čapalija +0 Fani Čapalija Galerija

Fani Čapalija na profilu na Instagramu objavila je svoje fotografije s izbora za Miss Hrvatske na kojem je pobijedila 1993. godine.

Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija (47) do danas je mnogima ostala jedna od napih najljepših misica, a sada se prisjetila izbora na kojem je pobijedila.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

"Jučer, prije točno 29 godina sam postala Miss Hrvatske. Titulu koju i danas nosim ponosno i uspomene kojih se rado sjećam", napisala je u opisu crno-bijelih fotki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Čapalija (@fanicapalija_official)

"Kako onda, tako i sada... Najljepša", "Najljepša Miss ikada", "Uvijek prelijepa Fani!", "I dalje komad", "I još uvijek lijepa kao i prije 29 godina, prava prirodna ljepota", "Do dan danas najljepša", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila od obožavatelja.

Fani je tituli Miss Hrvatske odnijela 1993. godine, a ostvarila je i velik uspjeh na izboru za Miss svijeta, na kojem se plasirala među pet najljepših. Do danas je ostala upamćena i njezina legendarna izjava sa svjetskog izbora ljepote.

Naime, na pitanje Piercea Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, o tome što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem natjecateljice na pozornicu izlaze u kupaćim kostimima, Fani je pomalo zbunjeno, ali simpatično odgovorila: "It’s OK", a čuvenu rečenicu stavila je i u opis svojeg profila na Instagramu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +12 Danijela Martinović sa sestrom i mamom Celebrity Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 5 +9 Britney Spears - 4 Celebrity Potpuno gola Britney Spears na plaži: Priredila pravi show za druge kupače, a onda je fotke bez ijedne krpice javno podijelila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene