vrijeme je za nju stalo!

Ljepoti naše bivše misice svi se dive već 30 godina, a u rijetkom izlasku bilo ju je nemoguće zasjeniti!

Fani Čapalija Fani Čapalija Damira Kalajžić i Antonio Macan 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) +0 Fani Čapalija Galerija

Fani Čapalija na eventu u Dioklecijanovim podrumima u Splitu svojom pojavom zasjenila je sve prisutne.

Naša bivša misica Fani Čapalija (47) ne pojavljuje se često u javnosti, no nije mogla preskočiti događaj koji je u Dioklecijanovim podrumima u Splitu okupio brojne poznate Hrvate.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

Za tu je prigodu odabrala plavu haljinu od kraljevskog baršuna u kojoj je doslovno zablistala, a svojom je pojavom zasjenila sve prisutne.

Fani se svojim izdanjem pohvalila i na Instagramu, gdje je pobrala brojne komplimente.

"Najljepša", "Ova žena je predivna", "Ljepota", pisali su joj oduševljeni pratitelji, koje često na društvenoj mreži obraduje i svojim fotkama iz prošlosti.

Fani je titulu Miss Hrvatske odnijela 1993. godine, a ostvarila je i velik uspjeh na izboru za Miss svijeta, na kojem se plasirala među pet najljepših. Do danas je ostala upamćena i njezina legendarna izjava sa svjetskog izbora ljepote.

Naime, na pitanje Piercea Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, o tome što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem natjecateljice na pozornicu izlaze u kupaćim kostimima, Fani je pomalo zbunjeno, ali simpatično odgovorila: "It’s OK", a čuvenu rečenicu stavila je i u opis svojeg profila na Instagramu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Joško i Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj - 1 Joško i Ana Čagalj +11 Ana Čagalj - 2 Celebrity Jole ostao u sjeni prezgodne supruge Ane, koja je u maloj crnoj haljini pokazala sve adute!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i sin Mario - 1 Andrej Plenković i sin Mario - 2 Andrej Plenković i sin Mario - 3 Andrej Plenković i sin Mario - 4 +16 Andrej Plenković i sin Mario - 5 Celebrity Plenković poveo sina na utakmicu pa je uhvaćen u trenucima u kakvima ga javnost baš i nema priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene