predivna žena

Skinula se u svileno donje rublje i još jednom pokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice!

Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) +0 Helena Christensen (Foto: Instagram) Galerija

Helena Christensen jedna je od najpopularnijih manekenki u povijesti mode, a ni s 52 godine ne staje s kampanjama.

Jedna od najpopularnijih i najuspješnijih manekenki svih vremena, Helena Christensen, ne staje ni s 52 godine, a svakom novom kampanjom baci u trans hordu svojih obožavatelja. Na Instagramu je sada objavila nove fotografije na kojima pozira u donjem rublju, a svojim izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice.

Pogledaj i ovo Helena Christensen 53 su joj godine! Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

Pozirala je uz klavir u svilenoj kombinaciji, a brojni pratitelji komentirali su kako izgleda nevjerojatno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Inače, Helenina manekenska karijera započela je davne 1986. godine nakon što je pobijedila na izboru za Miss Universe Danse i ubrzo je stekla titulu supermodela i zajedno s Lindom Evangelistom, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudijom Schiffer ispisala povijest u svijetu mode.

Helena se i sama okušala u dizajniranju odjeće, bavi se fotografijom, a bila je i suosnivačica časopisa Nylon koji je izlazio od 1999. do 2017. godine.

Prije nekoliko godina progovorila je o svojoj zavidnoj liniji i načinu na koji održava top formu pa je otkrila kako to uspijeva plivanjem u rijekama, jezerima i oceanima, a uživa i u fitnessu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene