čeka se slavlje!

Maja Šuput na novom putovanju zbog posebnog razloga, ovako dočekuje važan dan: "Nazad u moj dnevni boravak"

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +19 Maja Šuput - 10 Galerija

Maja Šuput stigla je na popularnu destinaciju, a u svojoj objavi nije skrivala koliko uživa netom prije Bloomova rođendana.

Već je dobro poznato da je naša pjevačica Maja Šuput veliki ljubitelj putovanja te da sa svojom obitelji često uživa na egzotičnim destinacijama.

Maja se trenutačno nalazi u Dubaiju, ali iza toga postoji poseban razlog - njezin sinčić Bloom za dva dana slavi rođendan, pa je pjevačica odlučila vrijeme provesti u dalekim Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Sjećate li se kako je Maja Šuput izgledala 2001. godine? Nije bila plavuša i imala je potpuno drugačiji imidž od onog danas!

Pjevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju kako uživa u egzotičnom gradu. Sjedila je raširenih ruku na dugačkoj sofi u bijelo-plavom kompletu i šeširom na glavi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Nazad u moj dnevni boravak", napisala je Maja u opisu objave. 

Kako vam se sviđa Majin ležerni stajling?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Kraljica svadbi u pričama na Instagramu objavila je i malog Blooma kako uživa na plaži i u restoranu. 

Pogledaji ovo Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput zbog sina leti na novu egzotičnu destinaciju, Bloom je sam otkrio gdje će slaviti rođendan: ''Vidio je više svijeta od mnogo ljudi''

Maja je također objavila niz fotografija sa sinom i suprugom Nenadom Tatarinovom prije polijetanja za Dubai, a na sebi je nosila svjetlosmeđi komplet i smeđu šiltericu, kao i skupocjenu torbicu Burberry.

"Bloom je vidio više svijeta od mnogih ljudi", "Opet avion i uživancija", Sretan put", "Presladak je", nizali su se komentari.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 6 inMagazin Maja Šuput u dugogodišnjoj karijeri ima samo jedan neostvareni san: ''Pa voljela bih to...''

Također, Maja ima i novi singl ''James Bond'', za kojeg ima i poseban spot, a glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević. Tekst je napisao hitmejker Neno Ninčević, a pjesma je na prvu zarazna te u sebi ima i dozu ritmova koji su danas popularni.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marilyn Monroe Snježana Vidošić, Joker Snježana Vidošić, Joker Snježana Vidošić, Joker +2 Snježana Vidošić, Joker Zanimljivosti Iskusna kvizašica opekla se na pitanju o legendarnoj glumici, znate li vi koja je fatalna plavuša zapravo bila crvenokosa?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija +26 Fani Čapalija Nekad i sad Prošlo je više od 30 godina otkako je okrunjena kao Miss Hrvatske, a njezinoj ljepoti ni danas se ne mogu nadiviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene