našli smo i fotke!

Iskusna kvizašica opekla se na pitanju o legendarnoj glumici, znate li vi koja je fatalna plavuša zapravo bila crvenokosa?

Snježana Vidošić, Joker Snježana Vidošić, Joker Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marilyn Monroe Snježana Vidošić, Joker Snježana Vidošić, Joker Snježana Vidošić, Joker Snježana Vidošić, Joker Snježana Vidošić, Joker +0 Snježana Vidošić, Joker Galerija

Snježana Vidošić u kvizu "Joker" nije znala odgovor na pitanje o jednoj legendarnoj platinastoj plavuši.

Iskusna kvizašica, Snježana Vidošić iz Nove Gradiške pokazala je zavidno znanje u kvizu "Joker", a pri tome joj je kao superjoker pomogla i njezina kći Julija.

Biste li vi znali točan odgovor?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Snježana je odustala na zadnjem pitanju, pa je kući ponijela 2000 eura. Da je nastavila igrati, odgovorila bi pogrešno na to zadnje pitanje: "Na kojem su planetu Sunčeva sustava zabilježeni najbrži vjetrovi izmjereni na nekom planetu? A) Neptun, B) Saturn, C) Jupiter, D) Uran." Snježana bi ponudila odgovor pod B i tako otišla kući s manjim iznosom od onoga koji je osvojila kad je odustala, a točan odgovor glasio je A) Neptun.

Pitanje na koje je također pogrešno odgovorila glasilo je: "Iako je bila gotovo crvenokosa, proslavila se ulogama fatalnih platinastih plavuša. O kojoj ikoni 20. stojeća govorimo? A) Pamela Anderson, B) Marilyn Monroe, C) Rita Hayworth, D) Grace Kelly."

Snježana je odabrala odgovor pod C, a točan odgovor bio je B) Marilyn Monroe.

U našoj galeriji pogledajte i kako je Merlinka izgledala s crvenom kosom. 

Pogledaji ovo Igor Mavrin, Joker Zanimljivosti Poznato lice u "Jokeru": U kvizovima ga gledamo već 17 godina, dvaput je osvojio i vrtoglav iznos novca!

Pitanje s kojim se najviše pomučila i na koje je iskoristila čak tri jokera glasilo je: "Španjolski naziv Guerra de las Malvinas zvuči jako poetično, sve dok ne znamo da se radi o nazivu za rat – koji? A) Paragvajski građanski rat, B) Argentinski rat za neovisnost, C) Falklandski rat, D) Španjolski građanski rat." Kad joj je naposljetku ostao točan odgovor D, osvojila je 1000 eura.

Pogledaji ovo Filip Družinec Celebrity Knjigovođa iz Krapine otkrio nam je na što će potrošiti dio od 15 tisuća eura koje je osvojio u Jokeru: ''Dio će sigurno otići na...''

Pitanje koje joj je osiguralo da se popne na ljestvici do 5000 eura, na koje je znala odgovor, ali je prepustila kćeri da na njega odgovori bilo je: "Brat Peppe Pig i član Beatlesa imaju zajedničko ime – koje? A) John, B) Ringo, C) Paul, D) George." Odgovor je bio D, a Julija je napomenula da joj je znanje o tom crtiću osvježila i kuma, čija je malena kćer ljubiteljica Peppe Pig. "Kumina kći gleda taj crtić", rekla je Julija kad je ponudila točan odgovor.

Pogledaji ovo Mario Šimundža, Joker Celebrity Prvi natjecatelj Jokera posjetio je njujorške Blizance nekoliko sati prije rušenja, a zamalo je završio i u otetom avionu: "Ja sam to doživio ili bolje rečeno preživio..."

Nova uzbudljiva pitanja i natjecanje u znanju za 15.000 eura u kvizu "Joker" ne propustite već danas od 18 sati na Novoj TV!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton - 1 Zanimljivosti Jeste li primijetili nešto čudno na novim zajedničkim fotografijama Williama i Kate? Komentirala ih je čak i Whoopi Goldberg!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lorraine Bracco i Michael Imperioli Lorraine Bracco Lorraine Bracco Lorraine Bracco i James Gandolfini +10 Lorraine Bracco Nekad i sad Pamtimo je kao fatalnu psihijatricu iz kultne mafijaške serije, a otad se baš dosta promijenila, no ponosno nosi svoje godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene