tko bi je prepoznao?!

Pamtimo je kao fatalnu psihijatricu iz kultne mafijaške serije, a otad se baš dosta promijenila, no ponosno nosi svoje godine!

Lorraine Bracco Lorraine Bracco Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lorraine Bracco i Michael Imperioli Lorraine Bracco Lorraine Bracco Lorraine Bracco i James Gandolfini Lorraine Bracco Lorraine Bracco i James Gandolfini Lorraine Bracco Lorraine Bracco Lorraine Bracco Lorraine Bracco +4 Lorraine Bracco Galerija

Lorraine Bracco u "Obitelji Soprano" utjelovila je nezaboravan lik psihijatrice Jennifer Melfi, a nedavno se ujedinila s kolegom iz kultne serije.

Svatko tko je gledao seriju "Obitelj Soprano" zasigurno dobro pamti fatalnu psihijatricu Tonyja Soprana, doktoricu Jennifer Melfi.

Psihijatricu mafijaškog šefa utjelovila je glumica Lorraine Bracco, koja je za tu ulogu dvaput osvojila nagradu Screen Actors Guild (SAG).

Serija "Obitelj Soprano" snimala se od 1999. do 2007. godine, a Bracco je u njoj glumila svih šest sezona. Mnogi još dobro pamte i kako je u predzadnjoj epizodi njezin lik odlučio prekinuti svaku poveznicu sa svojim dugogodišnjim pacijentom Tonyjem, a godinama kasnije glumica je priznala kako nije bila zadovoljna takvim završetkom.

"Osjećala sam se kao da kreator David Chase samo želi da se riješim Tonyja, voljela bih da je sve imalo više smisla. Mislim da je Jennifer bilo baš stalo do Tonyja, ne odbacujete samo tako nekoga s kim ste proveli sedam godina. Osjećala sam se loše zbog toga", rekla je 2021. godine u podcastu "Talking Sopranos".

Pogledaji ovo Jamie-Lynn Sigler Nekad i sad Imala je samo 16 godina kada se pojavila kao razmažena ljepotica u kultnoj seriji pa se suočila s teškom dijagnozom, a evo kako danas izgleda!

Lorraine danas ima 69 godina i dosta se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji te posljednjih nekoliko godina ponosno nosi svoje sijede vlasi.

"Sretna sam što ne moram provoditi vrijeme u frizerskom salonu", objasnila je svoju odluku o prestanku farbanja kose na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy, gdje se ujedinila s još jednom zvijezdom "Sopranosa", glumcem Michaelom Imperiolijem, koji je glumio Tonyjeva nećaka Christophera Moltisantija.

Zajedno su dodijelili nagradu za najbolju sporednu glumicu u seriji, a tom je prilikom Bracco odala i počast pokojnom kolegi Jamesu Gandolfiniju, koji je utjelovilo legendarnog Tonyja Soprana.

"Bila je čast raditi s kreatorom Sopranosa Davidom Chaseom i, naravno, s velikim Jamesom Gandolfinijem", poručila je s pozornice.

Pogledaji ovo James Gandolfini Zanimljivosti Tek nekoliko ljudi znalo je za demone s kojima se borio, a nitko mu nije mogao pomoći: "Morao je zagrebati u svoju najtamniju stranu"

Lorraine je prije "Sopranosa" ostvarila i zapaženu ulogu u filmu "Dobri momci" , za koju je bila nominirana i za Oscara.

Zanimljivo je da je karijeru započela kao manekenka u Francuskoj, a prve uloge ostvarila je u talijanskim filmovima u 80-ima.

Što se tiče njezina privatnog života, iza sebe ima dva razvoda. Prvi suprug bio joj je Francuz Daniel Guerard, za kojeg se udala 1979. godine, a razveli su se 1982. Zajedno su dobili kćer Margaux Guerard, koja je također glumica.

Zatim je, dok je živjela u Parizu, upoznala glumca Harveyja Keitela, s kojim je bila 12 godina u vezi, a s njim je dobila još jednu kćer, Stellu Keitel. Njihova ljubavna priča završila je žestokom sudskom bitkom oko skrbništva za kćer.

Bracco se 1994. godine udala za glumca Edwarda Jamesa Olmosa, od kojeg se razvela 2002., a otad se ne zna ništa o njezinu ljubavnom životu.

Koliko se Lorraine promijenila otkako smo je gledali u "Obitelji Soprano" i kako izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Nove eksplicitne fotke Ivane Knoll zasjenila je pogreška u fotošopu o kojoj sada pričaju njezini fanovi: ''Jesu li to...?''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert +24 Nicole Eggert Celebrity ''Baywatch'' bomba zbog borbe s bolesti ostala je bez svoje plave kose po kojoj je bila prepoznatljiva, potpuno je obrijala glavu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene