godine su ostavile traga

Sjećate se nećaka Tonyja Soprana? Gledali smo ga u još jednoj hit-seriji u kojoj ga nije bilo lako prepoznati!

Michael Imperioli Michael Imperioli Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Imperioli Michael Imperioli i James Gandolfini Michael Imperioli Michael Imperioli Michael Imperioli Michael i Victoria Imperioli Michael Imperioli - 2 Michael Imperioli - 3 Michael Imperioli - 4 Michael Imperioli - 5 +7 Michael Imperioli - 6 Galerija

Michael Imperioli utjelovio je Christophera Moltisantija u "Obitelj Soprano", a ostvario je i jednu od glavnih uloga u seriji "Bijeli lotus".

Glumac Michael Imperioli (57) proslavio se u kultnoj mafijaškoj seriji "Obitelj Soprano" u kojoj je utjelovio nećaka Tonyja Soprana, Christophera Moltisantija.

Serija koja se snimala od 1999. do 2007. godine Michaelu je donijela čak pet nominacija za nagradu Emmy za najboljeg sporednog glumca, koju je 2004. i osvojio.

Pogledaji ovo Jamie-Lynn Sigler Nekad i sad Imala je samo 16 godina kada se pojavila kao razmažena ljepotica u kultnoj seriji pa se suočila s teškom dijagnozom, a evo kako danas izgleda!

Michael je i prije uloge koja ga je proslavila glumio u brojnim filmovima, uključujući kriminalističku dramu "Dobri momci" iz 1991. i akcijsku komediju "Zločesti dečki" iz 1995. godine. Nakon "Sopranosa" nastavio je glumiti u filmovima i serijama, jedno se vrijeme posvetio i glazbi sa svojim bendom Zopa, a 2021. godine ostvario je još jednu zapaženu ulogu u drugoj sezoni HBO-ove nagrađivane uspješnice "Bijeli lotus".

Imperioli je u seriji utjelovio Dominica Di Grassa, a i za tu je ulogu bio nominiran za Emmyja. No mnogi obožavatelji "Bijelog lotusa" u seriji nisu prepoznali zvijezdu "Sopranosa", s obzirom na to da je s godinama potpuno posijedio, a vrijeme je ostavilo traga i na njegovu licu.

Pogledaji ovo Jennifer Coolidge - 6 Preporuke Radnja treće sezone hit-serije bit će smještena na egzotičnu lokaciju, gledatelji s nestrpljenjem iščekuju potvrdu!

Ove godine je i debitirao na Broadwayu u predstavi "An Enemy of the People".

Kako Michael izgleda danas i koliko se promijenio od uloge koja ga je proslavila, pogledajte u galeriji.

Što se tiče njegova privatnog života, glumac je od 1999. godine u sretnom braku s ruskom dizajnericom interijera Victorijom Imperioli, s kojom ima i troje djece. Zanimljivo je spomenuti i kako je Michael dugogodišnji vegetarijanac, a 2008. godine postao je budist.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Rose Hanbury - 3 Rose Hanbury - 4 Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton +20 Princ William, Kate Middleton, Rose Hanbury Celebrity Tko je navodna ljubavnica princa Williama, koja je sada upletena u skandal s Kate Middleton? Šuška se da je i princeza bila nevjerna, i to s članom kraljevske obitelji!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Ćukušić Irena Ćukušić Irena Ćukušić Marko i Irena Pecotić - 1 +30 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Celebrity Bivša supruga našeg pjevača novim potezom nakon skandaloznog razvoda jasno je dala do znanja da s njim više ne želi imati nikakve veze!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene