To će biti zanimljivo

Radnja treće sezone hit-serije bit će smještena na egzotičnu lokaciju, gledatelji s nestrpljenjem iščekuju potvrdu!

Jennifer Coolidge - 6 Jennifer Coolidge - 6 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emmy 2022, Bijeli lotus Vila Tasca - 2 Vila Tasca Vila Tasca - 4 Vila Tasca - 3 Vila Tasca - 1 Jennifer Coolidge Jennifer Coolidge - 6 Jennifer Coolidge - 5 Jennifer Coolidge - 4 +0 Jennifer Coolidge - 2 Galerija

Radnja treće sezone serije ''Bijeli Lotus" navodno bi se trebala odvijati na Tajlandu, iako zasad još nema službene potvrde za to.

Nakon što je radnje prve dvije sezone hit-serije ''Bijeli Lotus" bila smještena na Havajima i u Italiji, radnja nadolazeće treće sezone navodno će se odvijati na Tajlandu.

Pogledaj i ovo Jennifer Coolidge - 5 Koja brojka! Stiflerova mama i u stvarnom je životu prava zavodnica: Glumica šokirala priznanjem o svom seksualnom iskustvu

Tvorac i jedini scenarist i redatelj Mike White posljednjih je tjedana istraživao ovu zemlju jugoistočne Azije za potrebe snimanja novih nastavaka, što su potvrdili različiti izvori za Variety.

Mike je prvotno pokrenuo nagađanja da bi serija mogla biti smještena u Tokiju, nakon što je spomenuo da je neko vrijeme proveo tamo, iako se čini da je njegov pravi fokus negdje drugdje u Aziji. Prethodno je dao naslutiti da će se radnja novih epizoda odvijati u Aziji pa obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju konačnu potvrdu, premda se HBO zasad ne želi službeno očitovati o tome.

Zasad nisu objavljeni ni detalji o glumačkoj postavi, a pretpostavlja se da ćemo gledati nova lica, iako su se u drugoj sezoni pojavili povratnički likovi koje su glumili Jon Gries i Jennifer Coolidge.

Radnja prethodnih dviju sezona bila je smještena u izmišljene hotele White Lotus, koje su snimane u prostorima hotela Four Seasons na Havajima i na Siciliji, točnije u vili Tasca.

"Prva sezona je na neki način isticala novac, a onda druga sezona seks. Mislim da bi treća sezona bila možda satiričan i smiješan pogled na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost", rekao je 52-godišnji White.

Prve dvije sezone bile su hit među kritičara i gledateljima, a prva sezona osvojila je deset nagrada Emmy i postigla uspjeh na drugim dodjelama. Među nagrađenima bila je i Jennifer Coolidge, koja je inače dobra prijateljica s redateljem Whiteom.

Njezino pojavljivanje u prvoj sezoni pomoglo joj je oživjeti glumačku karijeru, što je dovelo i do njezina trijumfalnog povratka u drugoj sezoni kao i prestižne nagrade za glumu. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 +25 Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako izgleda stražnjica Kim Kardashian bez filtera i fotošopa, razlika od Instagrama itekako je vidljiva!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević i Stjepan Perić Momčilo Otašević Momčilo Otašević - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević objavio fotografiju koja će obradovati njegove obožavatelje: "Ponovno zajedno!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene