Wow!

Pogledajte dom u kojem uživa zvijezda serije ''Bijeli lotos'', pohvalio se svojim domom, koji je dizajnirala njegova supruga!

Michael Imperioli - 2 Michael Imperioli - 2 Screenshot 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Imperioli - 4 Michael Imperioli - 5 Michael Imperioli - 9 Michael Imperioli - 3 Michael Imperioli - 2 Michael Imperioli - 1 Michael Imperioli - 6 Michael Imperioli - 8 Michael Imperioli - 10 Michael Imperioli - 11 +2 Michael Imperioli - 7 Galerija

Glumac Michael Imperioli, kojeg smo gledali u seriji ''Obitelj Soprano'', a trenutačno publiku osvaja u hitu ''Bijeli lotos'', medijima je otvorio vrata svojeg doma u New Yorku i pokazao interijer u kojem uživa.

Glumac Michael Imperioli trenutačno osvaja publiku ulogom u seriji ''Bijeli lotos'', u kojoj glumi Dominica Di Grassa, a američkim je medijima sada pokazao i svoj luksuzni dom u New Yorku, u kojem živi sa suprugom.

On i Victoria Imperioli u braku su već 27 godina, a donedavno su živjeli u kući u Santa Barbari. Međutim, sada žive u stanu na Manhattanu u kojem su navodno živjeli i prije 10 godina, ali stan je sada znatno drugačiji.

Naime, Michaelova supruga je arhitektica, a upravo je ona dizajnirala i stan koji je Michael sada pokazao.

"Nekako smo to zamislili kao cool hotelski apartman", objasnio je.

"Za mene, ako uđete ovamo, ovo bi lako mogao biti stan iz doba jazza u New Yorku, što je nekako cool. Odvodi vas od užurbanog tempa modernog života."

"Prazno gnijezdo je fantastično. Bez uvrede za djecu, ali zapravo je stvarno super. Često viđamo djecu, ali to je na neki način novo poglavlje'', komentirao je govoreći o sinovima Vadimu i Davidu Imperioliju.

Cijeli prostor oplemenjuje njihova ogromna kolekcija umjetnina koje su uglavnom skupljali u različitim antikvarijatima tijekom protekla tri desetljeća. Stan priziva različita razdoblja prošlosti s jasnim talijanskim utjecajima, piše E!News.

"Teme radova koje imamo često su vrlo spiritualne. Stan je prožet stvarima koje imaju i filozofsku i duhovnu vrijednost. Zato je vrlo inspirativno i lijepo živjeti u takvom okruženju jer otvara vrata u dimenziju koju rijetko dosežem u modernom svijetu", ističe Victoria.

Kako bračni par Imperioli prakticira budizam, u svom je stanu napravio i "Buddhinu sobu", odnosno nekadašnju garderobu pretvorio je u prostor za meditaciju.

"Podnijela sam veliku žrtvu, ali to je zapravo najvažnija soba za nas oboje. Meditiramo zajedno ujutro. To je prva stvar koju radimo", kaže ona.

Soba je uređena u žutim i crvenim tonovima, a ukrašena je vjerskim slikama koje je Victoria nabavila u Nepalu.

A što je još bračni par rekao te kako je uredio ostatak doma, možete pogledati u videozapisu ispod.

Inače, 56-godišnji Michael se proslavio i ulogom u ''Obitelji Soprano'', a svoj je trag ostavio i u ''Dobrim momcima'', ''Luciferu'', ''Dnevniku košarkaša'' i mnogim drugim filmovima i serijama.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Adelaide Cottage Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 +20 Kate Middleton - 3 Zanimljivosti Isplivale fotografije prve kuće Kate Middleton, pogledajte sobicu i skromno zdanje u kojem je živjela do 13. godine

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene