nema kraja drami

Tko je navodna ljubavnica princa Williama, koja je sada upletena u skandal s Kate Middleton? Šuška se da je i princeza bila nevjerna, i to s članom kraljevske obitelji!

Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Rose Hanbury - 3 Rose Hanbury - 4 Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Princ William, Kate Middleton, Rose Hanbury Rose Hanbury - 2 Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Thomas Kingston Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 2 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 4 +14 Thomas Kingston i Gabrielle Windsor - 6 Galerija

Već godinama šuška se da princ William ima aferu s Rose Hanbury, a navodno je i Kate Middleton imala ljubavnika.

Ovih dana britanske i svjetske medije potresa prava kraljevska drama.

Nakon što se princeza od Walesa Kate Middleton povukla iz javnosti nakon operacije abdomena, pojavile su se razne teorije zavjere o njezinu nestanku, koje je dodatno rasplamsala njezina fotošopirana fotografija s djecom.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton oglasila se nakon što je njezina posljednja fotografija zbog grešaka u Photoshopu glavna tema svjetskih medija, ovako se opravdala!

Nakon toga su se pojavile i fotografije princa Williama i Kate u automobilu koje su izrodile nove teorije, a jedna od njih tiče se i navodne prinčeve ljubavnice.

Naime, mnogi sada sumnjaju kako s Williamom u automobilu nije bila Kate, već markiza od Cholmondeleyja Sarah Rose Hanbury, za koju se već godinama šuška da je prinčeva ljubavnica.

Rose je inače stara poznanica britanske kraljevske obitelji, koja se 2009. godine udala za sedmog markiza od Cholmondeleyja Davida Rocksavagea, koji je od nje stariji 23 godine. Njihovo vjenčanje održano je samo dva dana nakon što je ona objavila da čekaju blizance i sve je bilo organizirano u velikoj žurbi. Nakon deset godina braka i troje zajedničke djece, Rose i David razveli su se 2019. godine, baš kad se počelo šuškati o njezinoj aferi s princem Williamom.

Tada su zajedno fotografirani na jednoj zabavi, nakon čega su se pojavile glasine da je princ bio nevjeran supruzi tijekom njezine treće trudnoće, a Kate je zbog toga navodno zamolila Williama da ukloni Rose iz kruga bliskih prijatelja. Britanski mediji pisali su kako je Kate zabranila Rose dolazak na kraljevska događanja te je strogo ograničila kontakte, iako su i njih dvije svojevremeno slovile kao bliske prijateljice.

Pogledaji ovo Kate Middleton Zanimljivosti Ovako su stručnjaci analizirali novu fotografiju Kate Middleton koja je uzburkala javnost: "Boli me mozak što to moram isticati"

S druge strane, opet su na površinu isplivale i glasine o aferi Kate Middleton. Njezin navodni ljubavnik bio je član kraljevske obitelji Thomas Kingston, koji se 2019. godine oženio Lady Gabriellom Windsor, bliskom rođakinjom kralja Charlesa i kraljice Elizabete.

Thomas je u veljači ove godine tragično preminuo u 45. godini od traumatske ozljede glave, a kraj njegova tijela pronađen je pištolj.

William bio je među 140 ljudi na njegovu sprovodu koji je održan u privatnom krugu, a sada se pojavila teorija kako je Thomasovo samoubojstvo bilo režirano jer je princ doznao za aferu i kako je s tim povezan i Katein nestanak iz javnosti.

Ima li u ičemu od toga istine, zasad znaju samo protagonisti, no svakako je zanimljivo spomenuti i da je Kingston u prošlosti ljubio Kateinu sestru Pippu, a povezivali su ga i s bivšom djevojkom princa Williama Natalie Hicks-Lobeke.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Ćukušić Irena Ćukušić Irena Ćukušić Marko i Irena Pecotić - 1 +30 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Celebrity Bivša supruga našeg pjevača novim potezom nakon skandaloznog razvoda jasno je dala do znanja da s njim više ne želi imati nikakve veze!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jake Lloyd Jake Lloyd - 6 Jake Lloyd - 3 Jake Lloyd - 8 +8 Jake Lloyd - 7 Nekad i sad Ovaj slatki dječak iz hit-franšize doživio je tužnu sudbinu, većinu života mora biti zatvoren, a sve je počelo nakon uloge koja ga je proslavila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene