nerijetko ne cvjetaju ruže

Navodna ljubavnica princa Williama dugo je s njim povezana, a kraljevski dvor ima poprilično bogatu povijest bračnih nevjera!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Preljubi na kraljevskom dvoru - 2 Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury - 4 Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton In Magazin: Preljubi na kraljevskom dvoru - 9 In Magazin: Preljubi na kraljevskom dvoru - 6 In Magazin: Preljubi na kraljevskom dvoru - 7 In Magazin: Preljubi na kraljevskom dvoru - 8 In Magazin: Preljubi na kraljevskom dvoru - 5 In Magazin: Preljubi na kraljevskom dvoru - 10 +5 In Magazin: Preljubi na kraljevskom dvoru - 1 Galerija

I dok se Velika Britanija priprema za krunidbu kralja Charlesa, posljednjih tjedana sve su glasnija nagađanja da njegov sin princ William ima aferu. William je od 2011. u braku s Kate Middleton, s kojom ima troje djece. Je li njihov brak na kušnji i tko je tajanstvena Lady Rose, s kojom ga se povezuje, saznajte u idućim minutama In magazina.

U kraljevskoj obitelji nerijetko ne cvjetaju ruže, pogotovo kada je o skandalima riječ. U posljednje vrijeme sve su glasnija šuškanja o navodnoj ljubavnici princa Williama. Ime koje se spominje je Rose Hanbury, inače bliska prijateljica Williamove supruge Kate. Rose je upravo napunila 39 godina, a s kraljevskom obitelji dugo je povezana. Njezina baka bila je čak djeveruša na vjenčanju pokojne kraljice Elizabete II. Glasine o Roseinoj aferi s princom Williamom pojavile su se još 2019. godine, kada je Kate bila trudna s trećim djetetom. Gdje ima dima, kažu, ima i vatre, no čvrstih dokaza o aferi princa Williama zasad nema.

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Zato je čvrstih dokaza o aferi njegova oca, današnjeg kralja Charlesa, bilo napretek. Charles je varao princezu Dianu s Camillom Parker Bowles, s kojom je bio u vezi prije nego je upoznao Dijanu. Britanci su dugo Camilli zamjerali ulogu njegove ljubavnice, a za sve je dobro znala i Diana, koja je svojedobno u intervjuu priznala kako ih je u braku bilo troje. Camilla i Charles vjenčali su se 2005. i otad Camilla pazi na svoj imidž te nije napravila nijedan krivi korak. Charles se trenutačno priprema za krunidbu koja će se održati u svibnju.

Krivih koraka u životu imao je i Charlesov brat - princ Andrew. Zbog optužbi za seksualno zlostavljanje dok je bila maloljetna, Virginia Giuffre je protiv njega pokrenula građansku parnicu na sudu u Nju Jorku.

"Zna što je učinio i može posvjedočiti o tome", izjavila je Virginia.

Princ je prošle godine s njom ipak postigao izvansudsku nagodbu, iako je na početku tvrdio kako se njih dvoje nikada nisu upoznali. Vojvoda od Yorka, zbog prijateljstva s pokojnim milijarderom i seksualnim predatorom Jeffreyjem Epsteinom, uklonjen je s javnih dužnosti. Uz kraljičinu suglasnost tada je ostao bez vojnih počasnih titula i svih veza koje još ima s dobrotvornim organizacijama, a više se ne koristi ni titulom ''Njegovo Kraljevsko Visočanstvo''.

Andrew je mnoštvo muka zadao kraljici uoči njezina jubileja. Kraljica je preminula ubrzo nakon svojeg supruga princa Phillipa, kojeg se za života također povezivalo s različitim ženama, navodno ljubavnicama. Jedna od njih, pišu britanski mediji, navodno je bila Penny Knatchbull, koja je više od 30 godina mlađa od princa Phillipa. Penny je bila bliska cijeloj kraljevskoj obitelji, a njezina navodna afera s princom Phillipom prikazana je i u poznatoj seriji koja u središtu zbivanja ima kraljevsku obitelj.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u izlasku bez supruga Jakova, a pogledajte tko joj je šaputao na uho!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić +20 Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata prošetao bez majice i počastio prizorom na koji je teško ostati ravnodušan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene