pokušala je objasniti

Kate Middleton oglasila se nakon što je njezina posljednja fotografija zbog grešaka u Photoshopu glavna tema svjetskih medija, ovako se opravdala!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton na Instagramu Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 2 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 3 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom +21 Kate Middleton - 4 Galerija

Kate Middleton priznala je da je ona uređivala fotografiju za Majčin dan te se zaigrala u Photoshopu.

Nakon što je njezina najnovija fotografija s djecom povučena iz brojnih agencija i postala glavna tema unatoč sinoć održanim Oscarima, Kate Middleton oglasila se na Instagramu.

Princeza je priznala kako je ona sama uređivala spornu fotografiju te da se slučajno zaigrala pa su joj se potkrale greške.

''Kao mnogi amateri fotografi, i ja ponekad eksperimentiram s uređivanjem. Želim se ispričati za zbrku koju sam izazvala objavljivanjem fotografije. Nadam se da su svi imali lijep Majčin dan'', pisalo je u priči na Instagramu te je u potpisu opet stajalo ''C'' za Catherine.

Dok se oporavlja od operacije, princeza dosadu krati unapređivanjem svojih fotografskih sposobnosti, no čini se da je ovime nenamjerno izazvala pravu blamažu kraljevske obitelji. 

Pogledaji ovo Kate Middleton - 2 Celebrity Palača objavila prvu službenu fotografiju princeze Kate nakon operacije, no njezin povratak u javnost ne očekuje se tako skoro!

Palača i kraljevska obitelj danas se suočavaju s mnogim pitanjima i optužbama nakon što su Reuters, AP, Getty i AFP povukli posljednju fotografiju Kate Middleton koju je palača objavila.

Zbog tvrdnji da je možda digitalno manipulirana, odnosno fotošopirana, agencije su žurno povukle fotografiju, a mnogi obožavatelji sada su je počeli analizirati te su naletjeli na nekoliko pogrešaka u fotošopiranju.
Kate na fotografiji pozira sa svoje troje djece Georgeom, Charlotte i Louisom, no kad se malo približi, uočljive su velike pogreške u uređivanju.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

Ovo nije prvi put da se kraljevska obitelj suočava s lošim fotošopom.

Božićna fotografija objavljena na službenim stranicama također je sadržavala brojne pogreške, a mnogi su odmah primijetili da jednom članu obitelji nedostaje prst.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton pojavila se u javnosti prvi put nakon operacije zbog koje je nestala, uz nju je bila jedna od najvažnijih osoba!

Podsjetimo, Kate Middleton u siječnju je bila na operaciji abdomena koja je neugodno iznenadila javnost. O svemu je kraljevska obitelj vrlo tajnovita, a točan uzrok zahvata još nisu otkrili.

Rečeno je samo da će princeza biti na odmoru do Uskrsa.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola kao Minea Minea, Antonija Šola, TLZP Minea, Antonija Šola, TLZP Antonija Šola, TLZP - 11 +24 Antonija Šola, TLZP - 10 Celebrity Evo kako je Antonija Šola utjelovila našu pjevačicu i voditeljicu u hit-showu, ni ona sama nije vjerovala što vidi: ''Minea bolja od Minee!''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić, TLZP - 13 Mia Negovetić, TLZP - 9 Mia Negovetić, TLZP - 10 Mia Negovetić, TLZP - 4 +35 Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene