Ona ju je i vozila

Kate Middleton pojavila se u javnosti prvi put nakon operacije zbog koje je nestala, uz nju je bila jedna od najvažnijih osoba!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Princeza Charlotte, princ Louis i Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William s djecom - 10 Kate Middleton i princ William s djecom - 9 Kate Middleton i princ William s djecom - 8 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 +19 Kate Middleton - 6 Galerija

Kate Middleton snimljena u javnosti prvi put nakon Božića, odnosno nakon operacije abdomena.

Princeza Kate Middleton snimljena je prvi put u javnosti nakon Božića, odnosno nakon operacije abdomena kojoj je bila podvrgnuta u siječnju i od tada se nije pojavljivala.

Fotografi su sada konačno snimili 42-godišnju Kate i to u blizini dvorca Windsor, dok ju je u automobilu vozila njezina majka Carole Middleton, prenosi TMZ. Bila je ozbiljnog izraza lica, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Fotografije pogledajte OVDJE

Kate je snimljena nakon što je njezin suprug princ William odbio javno odgovoriti kako je ona. Princeza inače nije bila viđena ni na jednom kraljevskom događaju otkako se pojavila u crkvi u Sandringhamu na Božić s Williamom i njihovom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom. Zbog toga su se počele širiti zavjere o tome zašto je zapravo tako dugo nema, pa su iz Kensingtonske palače prije nekoliko dana objavili vijest da je dobro kako bi ih ušutkali.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 4 Celebrity Iz palače stižu nove vijesti o zdravstvenom stanju Kate Middleton nakon što je princ William zabrinuo javnost svojim posljednjim potezom

William se sa stadiona otputio u Osnovnu školu Svih svetih, gdje je zahvalio grupi školaraca što su mu poklonili buket cvijeća za Kate i plišane igračke u obliku velških zmajeva za njihovu djecu.

"Predat ću cvijeće Catherine, hvala vam puno", zahvalio im je.

Prošlog mjeseca William je zahvalio javnosti na ljubaznim porukama podrške, dok je na događaju u Londonu govorio o Kate i kraljevoj dijagnozi raka.

Pogledaji ovo Princ Harry i kralj Charles Zanimljivosti Mnogi se i dalje nadaju čudesnom pomirenju, ali kralj je u jednoj odluci u vezi s princem Harryjem čvrsto odlučan!

Kate se inače oporavlja u obiteljskom domu u Adelaide Cottageu u Windsoru, a princ William nedavno je na jednom događaju, na koji je došao sam, zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi Kate, ali i ocu kralju Charlesu, kojemu je dijagnosticiran rak.

"To nam jako puno znači", istaknuo je tada William.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gary Goldsmith - 3 Gary Goldsmith - 4 Gary Goldsmith - 2 Gary Goldsmith - 1 +25 Gary Goldsmith - 5 Celebrity Član uže obitelji Kate Middleton probudio je strah od najgoreg i zadao im novi udarac: "Bijesni su zbog toga!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June Leonie June Leonie June +27 Leonie June Celebrity Nogometaš Hajduka i njegova atraktivna djevojka postali roditelji, stigla im je djevojčica kojoj su odabrali zanimljivo ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene