Čudno ili?

Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, kamere su sve zabilježile!

Princ William - 4 Princ William - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 4 Princ William - 1 Princ William - 2 Princ William - 3 Princ William Princ William, David Beckham Princ William - 11 Princ William - 7 Princ William - 4 Tom Cruise i princ William +19 Princ William - 2 Galerija

Princ William nije želio odgovoriti kako se osjeća njegova supruga Kate Middleton, već je izgnorirao to pitanje koje mu je postavio jedan od obožavatelja.

Princ William ovih je dana posjetio nogometnu momčad Wrexham A.F.C. i njihov stadion Racecourse Ground gdje ga je dočekalo mnoštvo novinara i fotoreportera, ali i obožavatelja koje je zanimao odgovor na pitanje, a koje zapravo zanima većinu Britanaca.

41-godišnji William tako nije mogao izbjeći pitanje "kako je Catherine", koje se odnosilo na njegovu suprugu, princezu Kate Middleton koja se oporavlja od operacije abdomena na kojoj je bila u siječnju, a u javnosti se nije pojavila od Božića prošle godine.

William je to pitanje ignorirao i samo je produžio svojim putem, a tek je na pitanje jednog od obožavatelja za selfie rekao da će se vratiti nakon što pozdravi momčad.

"Mogu li pozdraviti momčad? Vratit ću se" rekao je William.

Video tog trenutka pogledajte OVDJE

Pogledaji ovo kraljica Camilla Celebrity Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

Kate nije viđena ni na jednom kraljevskom događaju otkako se pojavila u crkvi u Sandringhamu na Božić s Williamom i njihovom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom. Zbog toga su se počele širiti zavjere o tome zašto je zapravo tako dugo nema, pa su iz Kensingtonske palače prije nekoliko dana objavili vijest da je dobro kako bi ih ušutkali.

William se sa stadiona otputio u Osnovnu školu Svih svetih, gdje je zahvalio grupi školaraca što su mu poklonili buket cvijeća za Kate i plišane igračke u obliku velških zmajeva za njihovu djecu.

"Predat ću cvijeće Catherine, hvala vam puno", zahvalio im je.

Je li vam čudna Williamova reakcija?

  • Malo je čudna.
  • Nije čudna, čuva privatnost.
  • Ne znam.

Ukupno glasova:

Prošlog mjeseca William je zahvalio javnosti na ljubaznim porukama podrške, dok je na događaju u Londonu govorio o Kate i kraljevoj dijagnozi raka.

Kate se inače oporavlja u obiteljskom domu u Adelaide Cottageu u Windsoru, a princ William nedavno je na jednom događaju, na koji je došao sam, zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi Kate, ali i ocu kralju Charlesu, kojemu je dijagnosticiran rak.

"To nam jako puno znači", istaknuo je tada William.

Pogledaji ovo Princ Harry i kralj Charles Zanimljivosti Mnogi se i dalje nadaju čudesnom pomirenju, ali kralj je u jednoj odluci u vezi s princem Harryjem čvrsto odlučan!

Nagađanja o Kateinu stanju glavna su tema razgovora na društvenim mrežama dok ljudi nastavljaju sumnjati i raspravljati zašto je tako dugo nema u javnosti. Biografkinja kraljice Camille Angela Levin sugerirala je čak da princeza ima problema s mentalnim zdravljem, navodeći kako se princ William morao nositi s plakanjem i vrištanjem svoje majke princeze Diane kad je imao 15 godina, što ga je moglo pripremiti za zdravstveno stanje njegove supruge.

Novinarka Concha Calleja tvrdi pak da je Kate bila na histerektomiji, uklanjanju maternice, i da su je morali intubirati zbog ozbiljnih komplikacija nakon operacije, a tvrdi i da za to ima čvrste izvore.

"To su potpune besmislice, ta novinarka nije ni pokušala provjeriti bilo što od toga što je rekla. Sve je izmišljeno", rekao je izvor iz palače.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek sa suprugom - 1 +30 Salma Hayek - 3 Celebrity Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz, 2009. godina Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz +25 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Nekad i sad Daria Lorenci i njezin samozatajni suprug prije 15 godina bili su u slatkom iščekivanju, a dočekalo ih je pravo iznenađenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene