zahvalio na podršci

Princ William oglasio se prvi put nakon očeve teške dijagnoze, prekinuo je šutnju i o supruzi Kate

Princ William Princ William Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William Princ William Princ William - 1 Princ William - 2 Princ William - 3 Princ William - 2 Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 +19 Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Galerija

Princ William zahvalio je za poruke podrške koje pristižu njegovu ocu kralju Charlesu i supruzi Kate Midldeton dok vode zdravstvene bitke.

Princ William prisustvovao je gala večeri organiziranoj u znak podrške londonskoj humanitarnoj organizaciji Air Ambulance Charity.

Pri dolasku je odgovorio na pitanje o svojem ocu kralju Charlesu i supruzi Kate Middleton, čiji su zdravstveni problemi ovih dana zabrinuli javnost.

"Zbilja cijenimo svačije ljubazne poruke, hvala vam", kratko je rekao William, a zatim je oca i suprugu spomenuo i u govoru koji je održao na gala događaju, prenosi Daily Mail.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Celebrity Svi se i dalje pitaju koji je stvarni razlog odlaska Kate Middleton na operaciju, a evo i što će se dogoditi kad ta informacija napokon dospije u javnost!

"Htio bih iskoristiti ovu priliku kako bih vam zahvalio za ljubazne poruke podrške za Catherine i mojeg oca, posebice posljednjih dana. To nam jako puno znači", rekao je pa je pokušao razvedriti atmosferu šalom.

"Posljednjih nekoliko tjedana fokusiran sam na zdravlje, pa sam odlučio doći u Air Ambulance kako bih pobjegao od svega", našalio se britanski prijestolonasljednik u svojem govoru.

Njegovu dolasku na galu prethodili su medijski napisi o nikad većem razoru s bratom Harryjem, s kojim se navodno uopće nije susreo prilikom njegova posjeta Londonu.

Harry je došao posjetiti oca nakon što je palača objavila da je kralju dijagnosticiran rak, a u Londonu se zadržao samo 24 sata i brzo je pohitao natrag u Ameriku, gdje živi sa suprugom Meghan i njihove dvoje djece, sinom Archiejem i kćeri Lilibet.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Inače, William je preuzeo dio očevih obveza iako se nagađalo kako će i on otkazati sve angažmane kako bi se brinuo o djeci dok se Kate oporavlja.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa RImac i kći Katja Josipa RImac i kći Katja Josipa Čulina i Ante Vrban Josipa i Josip Pleslić +16 Josipa i Josip Pleslić Celebrity Josipa Rimac ima kćer iz prvog braka, a kum joj je poznati Hrvat s kojim je njezina mama surađivala u slavnim danima

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene