Posao ga čeka

Princ William vratio se na dužnost, unatoč lošim vijestima o Charlesu morao je odraditi jednu važnu ceremoniju

Princ William - 1 Princ William - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 2 Princ William Princ William - 2 Princ William - 1 Princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Princ William Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton +20 Kate Middleton i princ William s djecom - 9 Galerija

Princ William vratio se na dužnost dok se njegova supruga Kate Middleton oporavlja od operacije abdomena, a otac kralj Charles suočava s novom ozbiljnom dijagnozom.

Kraljevska obitelj posljednjih je mjesec dana pod povećalom javnosti zbog zdravstvenih problema koji su snašli njene članove, a sve dužnosti i obveze spale su na princa Williama i kraljicu Camillu.

Dok se Kate Middleton oporavlja od operacije abdomena, William je preuzeo brigu o njihovo troje djece, no ovih dana stigla je i još jedna zabrinjavajuća vijest – da kralj Charles ima karcinom.

Iako se na početku govorilo da će i William otkazati svoje angažmane kako bi bio uz suprugu do kraja njenog oporavka, sada su se stvari okrenule te na sebe mora preuzeti i obveze kralja Charlesa.

U dvorcu Windsor danas je održao investitorsku ceremoniju na kojoj je podijelio više od 50 počasti kralja Charlesa. Večeras ga čeka i gala večer gdje se očekuje i da će održati govor pa se dotaknuti i očevog stanja.

Pogledaji ovo Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Zanimljivosti Društvenim mrežama širi se jeziva snimka s krunidbe kralja Charlesa, evo zašto baš sad opet izaziva nelagodu kod svih!

A dok on usklađuje svoje kraljevske obveze i brigu o obitelji, princ Harry stigao je u London samo kako bi na 45 minuta vidio kralja Charlesa, a već se predviđa da će skoro krenuti nazad u Ameriku.

Mnogi su se ponadali da će se Harry naći i s Williamom, no braća se za svoj susret nisu dogovorila.

Kraljevska dopisnica BBC-ja Daniela Relph rekla je da su izgledi za pomirenje između Williama i Harryja malo vjerojatni s obzirom na njihovu svađu koja traje.

''To je bratski odnos koji još uvijek izgleda jako loše. Ne znamo je li bilo koja strana na bilo koji način posegnula za komunikacijom, je li bilo pokušaja da se postigne primirje. Kako stvari stoje, čini se da nema nikakvih znakova toga'', rekla je za Radio 4.

''To također znači da Harry neće posjetiti svoju šogoricu, princezu od Walesa, koja je bila bolesna, nekoga s kim je nekoć bio jako blizak.''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J. Fox - 6 Michael J. Fox - 4 Michael J. Fox - 5 Michael J. Fox - 3 +27 Michael J. Fox - 2 Celebrity Sve tužniji prizori glumca kojeg i danas obožavamo gledati u hit-filmu, okrutna bolest sve mu više otežava život

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 +26 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite kakve potpetice nosi Neda Ukraden, u ovakvim cipelama teško bi se snašle i njene puno mlađe kolegice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene