Priopćila je palača

Princ William sve je stavio na čekanje zbog svoje Kate, a sada ga odjednom čeka više posla no ikad prije!

Princ William Princ William Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William - 1 Princ William - 4 Princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Princ William i princ George - 4 +18 Princ William i princ George - 3 Galerija

Britanski princ William vratit će se službenim dužnostima, prvi put otkako je njegova supruga Kate provela dva tjedna u bolnici nakon operacije abdomena, priopćio je njegov ured.

Princ William će bez imalo sumnje uskoro morati preuzeti više odgovornosti nego ikad i to nakon što je objavljena vijest da je njegovu ocu, kralju Charlesu dijagnosticiran rak.

41-godišnji William nedavno je odgodio sve svoje službene obaveze i to kako bi bio uz suprugu, Kate Middleton nakon što je bila podvrgnuta operaciji abdomena i od koje se trenutačno oporavlja kod kuće u Windsoru. Međutim, iz Kensingtonska palače su netom prije vijesti o kraljevoj dijagnozi najavili da će on ovih dana nastaviti s javnim dužnostima te da će sudjelovati na gala večeri prikupljanje sredstava za londonsku zračnu hitnu pomoć.

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William Zanimljivosti Princ William i Kate Middleton uspješno izbjegavaju zlatno pravilo kraljevskog protokola, ali neće im to još dugo uspijevati!

Prema pisanju britanskih medija Williamov povratak na posao bit će poprilično naporan, jer vjerojatno će morati preuzeti i dodatna očeva zaduženja. The Telegraph prenosi kako je kralj osobno kontaktirao princa Williama i njegovog brata princa Harryja, koji zbog toga dolazi u London, kako bi im sam rekao svoju dijagnozu.

Kraljevi suradnici potvrdili su i da je Charles osobno obavijestio svoju braću i sestru, princezu Anne, vojvodu od Yorka i vojvodu od Edinburgha.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William posjetio suprugu Kate nakon operacije, pogledajte kako je izgledao kad je napuštao bolnicu

Kraljeva dijagnoza zasigurno će postaviti ozbiljna pitanja oko rada monarhije, s manjim brojem starijih članova i odsutnom princezom od Walesa čiji će oporavak od operacije abdomena potrajati do Uskrsa.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 +25 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Celebrity Kralj Charles boluje od raka, vijest je potvrđena iz Buckinghamske palače!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry - 3 +25 Princ Harry Celebrity Princ Harry dolazi u London kako bi bio uz oca nakon šokantne dijagnoze, a svi se sada pitaju jednu stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene