nedavno otkriven

Kralj Charles boluje od raka, vijest je potvrđena iz Buckinghamske palače!

Kralj Charles III. Kralj Charles III. Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles III. Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 +19 Kralj Charles III. Galerija

Kralju Charlesu dijagnosticiran je rak, a bolest je otkrivena nakon nedavnog zahvata u jednoj privatnoj londonskoj klinici.

Britanskom kralju Charlesu dijagnostican je rak, najnovija je vijest potvrđena iz Buckinghamske palače, prenosi BBC.

Zasad je poznato kako nije riječ o raku prostate, nego o bolesti koja je otkrivena tijekom nedavne operacije povećane prostate. Od koje vrste raka boluje nije rečeno, ali prema izjavi iz palače, kralj je već započeo s redovitim tretmanima liječenja.

Poručuju i da je kralj potpuno pozitivnog razmišljanja u pogledu svog liječenja i raduje se povratku svojim dužnostima što je prije moguće. Svoje će angažmane odgoditi do daljnjeg i očekuje se da će ga zamijeniti drugi članovi obitelji. 

Drugi detalji o stadiju raka ili prognozi liječnika trenutačno nisu otkriveni, a službena je izjava objavljena na profilu kraljevske obitelji na Instagramu. 

"Naknadna dijagnostička ispitivanja utvrdila su oblik raka. Njegovo Veličanstvo danas je započelo redoviti tretman, tijekom kojeg su mu liječnici savjetovali odgodu javno izloženih dužnosti. Tijekom ovog razdoblja, Njegovo Veličanstvo će nastaviti obavljati državne poslove i službene administrativne obveze kao i obično. Kralj zahvaljuje svojem medicinskom timu na brzoj intervenciji, koja je postala moguća zahvaljujući nedavnom kirurškom zahvatu. Ostaje potpuno pozitivan u vezi svojeg liječenja i s nestrpljenjem iščekuje povratak punim javnim dužnostima što je prije moguće. Njegovo Veličanstvo odlučilo je podijeliti svoju dijagnozu kako bi spriječilo nagađanja i s nadom da će pomoći javnom razumijevanju za sve one diljem svijeta koji su pogođeni karcinomom."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 3 Zanimljivosti Svi pričaju o odlasku kralja Charlesa na operaciju, a sjećate se kad su nedavno ovi prizori njegovih natečenih prstiju obišli svijet?

Charles se proteklog vikenda prvi put pojavio u javnosti nakon operacije povećane prostate kojoj je bio podvrgnut prije desetak dana, a fotografi su ga snimili ispred crkve Marije Magdalene u Sandringhamu.

Tamo je stigao kako bi prisustvovao misi, a društvo mu je pravila 76-godišnja kraljica Camilla i pritom ga pratila sa smiješkom. 74-godišnji Charles bio je također dobre volje i pozdravio je tamo prisutne građane i svećenika. 

"Čini se da je dobro, da se vraća u prijašnje stanje, sjajno je vidjeti ga takvog i sigurno izgleda bolje", izjavio je za Daily Mail muškarac po imenu Kay Miller koji je sreo kraljevski par.

"Sjajno je što je došao u crkvu, on nije mlad, ali je u dobroj formi", dodao je David Patterson koji se također tamo našao.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 2 Celebrity Evo zašto je Kate Middleton tajila svoju operaciju, a kralj Charles svoju svima unaprijed najavio!

Nakon mise kralja i kraljicu iz crkve su ispratili rektor i njegova pomoćnica, a par je proveo s njima nekoliko trenutaka čavrljajući, prije nego što se oprostio od njih i vratio se u kuću Sandringham na ručak, koja se nalazi na njegovu privatnom imanju u Norfolku veličine 20 tisuća hektara.

Inače, kraljica Camilla pojačala je svoje kraljevske angažmane, dok se Charles oporavljao nakon zahvata pa je imala naporan tjedan obavljajući razne poslove. Charles se mora odmarati kod kuće nakon što je napustio privatnu londonsku kliniku, u kojoj je prije njega bila operirana i princeza od Walesa.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 +26 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella Dvornik javila se nakon dužeg izbivanja s Instagrama pa objasnila zašto je nije bilo: "Više se ne šminkam toliko, imam običnu frizuru i..."

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 8 Severina - 6 Severina - 5 Severina - 4 +33 Severina - 7 Celebrity Seve se oglasila nakon sudskog ročišta, poslala je hrabru i oštru poruku: "Prijave moje i prijave drugih žena koje su zavile u crno..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene