To ne propušta

Kralj Charles pojavio se u javnosti nakon operacije, pogledajte u kakvom je stanju i na koje se njemu važno mjesto zaputio

Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +20 Kralj Charles III. Galerija

Kralj Charles snimljen je pri odlasku na misu nakon operacije kojoj je bio podvrgnut prije nekoliko dana, a s njim je bila i kraljica Camilla.

Britanski kralj Charles pojavio se u javnosti nakon operacije povećane prostate kojoj je bio podvrgnut prije desetak dana, a fotografi su ga snimili ispred crkve Marije Magdalene u Sandringhamu.

Tamo je stigao kako bi prisustvovao misi, a društvo mu je pravila je 76-godišnja kraljica Camilla i pritom ga pratila sa smiješkom. 74-godišnji Charles bio je također dobre volje i pozdravio je tamo prisutne građane i svećenika, pa je za pretpostaviti kako se dobro oporavlja.

"Čini se da je dobro, da se vraća u prijašnje stanje, sjajno je vidjeti ga takvog i sigurno izgleda bolje", izjavio je za Daily Mail muškarac po imenu Kay Miller koji je sreo kraljevski par.

"Sjajno je što je došao u crkvu, on nije mlad, ali je u dobroj formi", dodao je David Patterson koji se također tamo našao.

Pogledaji ovo Kraljica Camilla - 7 Zanimljivosti Mnogi ju i dalje ne podnose zbog pojedinih razloga iz prošlosti, a evo kakva je kraljica Camilla zapravo!

Nakon mise kralja i kraljicu ispratili su iz crkve ispratili rektor i njegova pomoćnica, a par je proveo s njima nekoliko trenutaka čavrljajući, prije nego što se oprostio od njih i vratio se u kuću Sandringham na ručak, koja se nalazi na njegovu privatnom imanju u Norfolku veličine 20 tisuća hektara.

Inače, kraljica Camilla pojačala je svoje kraljevske angažmane, dok se Charles oporavlja nakon zahvata pa je imala naporan tjedan obavljajući razne poslove. Charles se mora odmarati kod kuće nakon što je napustio privatnu londonsku kliniku, u kojoj je prije nega bila operirana i princeza od Walesa.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 2 Celebrity Evo zašto je Kate Middleton tajila svoju operaciju, a kralj Charles svoju svima unaprijed najavio!

Oporavak 41-godišnje Kate Middleton potrajat će nešto duže Charlesov jer joj treba vremena da se oporavi od planirane operacije abdomena i ne očekuje se da će se vratiti svojim kraljevskim dužnostima do Uskrsa.Kao rezultat toga, princ William također je odgodio svoje kraljevske dužnosti na neko vrijeme kako bi se posvetio obitelji.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila Andrej Plenković i kći Mila +34 Andrej Plenković na Interliberu - 2 Celebrity Andrej Plenković stigao na misu s najdražom pratnjom, pogledajte preslatki obiteljski trenutak koji su zabilježili fotografi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 +25 Fani Stipković - 5 Celebrity Fani Stipković pokazala prve rezultate povratka u formu nakon poroda, pohvalila se da na tome marljivo radi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene