oporavlja se od operacije

Zabrinuta Camilla posjetila supruga Charlesa dvaput u istom danu, pogledajte s kakvim izrazom lica je napustila bolnicu

Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles i kralj Charles Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla s paževima i damama Kraljica Camilla Kralj Charles i Camilla Parker Bowles u kočiji Kralj Charles i Camilla Parker Bowles u kočiji +19 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Galerija

Kralj Charles oporavlja se nakon operacije prostate, a u bolnici ga obilazi supruga Camilla.

Britanski kralj Charles III. u petak je podvrgnut operaciji prostate u privatnoj bolnici London Clinic.

Operacija je prošla je uspješno i kralj se osjeća dobro, a uz njega je bila i supruga Camilla, koja je u petak došla s njim u bolnicu.

Nakon zahvata, Camilla je bolnicu napustila s osmijehom te je pritom za medije otkrila i kako je kralj.

"Dobro je, hvala vam puno, veseli se povratku na posao", poručila je Camilla, koja je supruga opet posjetila i kasnije istog dana.

Pogledaji ovo Kraljica Camilla - 7 Zanimljivosti Mnogi ju i dalje ne podnose zbog pojedinih razloga iz prošlosti, a evo kakva je kraljica Camilla zapravo!

Paparazzi su je snimili u automobilu kojim se dovezla do bolnice oko 18:30, a bolnici je napustila malo prije 20 sati.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Charles je bio podvrgnut zahvatu zbog povećane prostate, benignog stanja koje je uobičajeno kod muškaraca starijih od 50 godina, a njemu je 75. Svoje je zdravstvene tegobe objavio javno kako bi potaknuo i druge da pregledaju prostatu.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 3 Zanimljivosti Svi pričaju o odlasku kralja Charlesa na operaciju, a sjećate se kad su nedavno ovi prizori njegovih natečenih prstiju obišli svijet?

"Njegovo Veličanstvo želi zahvaliti svima koji su mu prošli tjedan uputili dobre želje i oduševljen je što njegova dijagnoza ima pozitivan utjecaj na svijest o javnom zdravlju", poručili su ranije iz Buckinghamske palače.

Prije zahvata posjetio je i snahu, princezu od Walesa Kate Middleton, koja se oporavlja u istoj bolnici.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 3 Celebrity Zdravstveno stanje Kate Middleton zabrinulo javnost, oglasio se i britanski liječnik: "Moglo bi biti ozbiljno!"

Princeza je operirala abdomen, a palača nije otkrila detalje njezina postupka, već su samo kratko poručili da stanje nije kancerogeno.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini +25 Severina održala koncert na Jahorini Celebrity Poslušajte Severinin govor na koncertu na Jahorini: "Nisam ustala iz kreveta četiri dana..."

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Annie Šukunda i Miroslav Gavrilović Annie Šukunda i Miroslav Gavrilović Annie Šukunda Gavrilović - 6 Annie Šukunda Gavrilović - 8 +17 Eni Šukunda - 1 Celebrity Naša bivša misica razvodi se od 13 godina starijeg supruga, javnosti je najviše poznata po drastičnoj promjeni izgleda kojoj se podvrgnula

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene