"Hvala svakom nemoćnom muškarčiću"

Poslušajte Severinin govor na koncertu na Jahorini: "Nisam ustala iz kreveta četiri dana..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini Severina Severina Severina In Magazin: Severina Vučković - 1 +19 Severina - 7 Galerija

Severina je održala koncert na Jahorini, a započela ga je moćnim govorom.

Pjevačica Severina održala je prvi koncert u 2024. godini.

Nastupila je u jednom hotelu na Jahorini, a prije koncerta je s pozornice održala i moćan govor.

"Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala i morala sam se obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se", započela je, a uslijedio je veliki pljesak publike.

Pogledaji ovo Zoran Milanović, Severina Celebrity Severina reagirala na izjave Zorana Milanovića: "Poštovani Predsjedniče, hvala na brizi, nema dijete još sijedih"

"Prije svega, nakloniti se malim i nemoćnim ženicama, koje su mi dale snage, kako bi predsjednik Vrhovnog suda rekao 'meni velikoj i moćnoj', da ovih dana smognem snage da ustanem iz kreveta svako jutro, i svima vama koji me zasipate neizmjernom ljubavi", nastavila je Severina.

"Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima, posebno svojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću", istaknula je.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Zagrebačka knjižara izvrijeđala Severinu, šokirani građani i suradnici okreću im leđa zbog ovoga: "Prvi dio užasnuto čitam po tko zna koji put"

"Mnogi od vas dijele svoja iskustva. Ima potresnih, koja su me rasplakali jako puno", nastavila je pjevačica te je navela i neke primjere.

"I samo za kraj, je*ale ih proceduralne pogreške!" poručila je i izazvala ovacije publike.

"Zadnjih sedam mjeseci sam se udebljala i nisam mogla skinuti nikako sedam kila. Znači, išla sam na razne dijete, mislila sam da mi je od hormona, jela sam samo salate i ništa. I onda se desi presuda Vrhovnog suda i, ljudi, ja sam smršavjela pet kila. Molim vas jedan pljesak za mene", dodala je pa je započela koncert.

Podsjetimo, proteklog tjedna Vrhovni sud poništio je odluku Županijskog suda o zajedničkom skrbništvu Severine i Milana Popovića, čime je skrbništvo nad njihovim sinom dodijeljeno ocu.

Pogledaji ovo Zlatan Stipišić Gibonni - 1 Celebrity Gibonni pred cijelom Hrvatskom poslao glasnu i moćnu poruku Severini: "Znamo da tajna nije..."

Ta vijest uzdrmala je Hrvatsku i uz Severinu su stali brojni poznati Hrvati i Hrvatice, ali i regionalne zvijezde, koji su joj uputili javnu podršku.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Annie Šukunda i Miroslav Gavrilović Annie Šukunda i Miroslav Gavrilović Annie Šukunda Gavrilović - 6 Annie Šukunda Gavrilović - 8 +17 Eni Šukunda - 1 Celebrity Naša bivša misica razvodi se od 13 godina starijeg supruga, javnosti je najviše poznata po drastičnoj promjeni izgleda kojoj se podvrgnula  

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić +30 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene