Nije se suzdržavala

Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"

Ana Gruica Ana Gruica Josip Moler/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu Podrška za Severinu +9 Podrška za Severinu Galerija

Ana Gruica Uglešić uputila je podršku Severini i nije skrivala svoju ljutnju zbog odluke Vrhovnog suda.

Brojni poznati Hrvati i Hrvatice podržali su Severinu nakon odluke Vrhovnog suda o vraćanju skrbništva nad njezinim sinom ocu Milanu Popoviću.

Tim se povodom na društvenim mrežama sada oglasila i splitska glumica Ana Gruica Uglešić, koja nije skrivala svoje razočaranje i ljutnju zbog ove odluke.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severinino pismo Vrhovnom sudu: "Poštovani dobri gospodine predsjedniče Dobroniću…"

Njezinu objavu prenosimo u nastavku.

"Sad je stvarno dosta! Ovo se tiče nas svih majki. I sve naše djece. Čovjek ima novu obitelj, novu djecu, novu ženu... Samo ozbiljna lista dijagnoza kod muškarca može napraviti da želiš ovo raditi svom sinu, koji nije odrasla osoba pa ne može razumjeti šta se događa.

Možda zato jer ni taj nije imao majke, pa mu ta figura ništa ne predstavlja ili ju čak prezire iz dna duše. Samo mu je Bog, iz samo njemu znanih razloga dao novce, da može kupiti ovaj jadan hrvatski sustav.

A možda je njena borba naš put... Srbi su se uvijek smijali nama Hrvatima. Smiju nam se i danas. Sustav se prodao za skijanje, parfeme i krpice. Jadni bili, jadni ostali. Šta je s ovim trulim državnim aparatom koji dozvoljava javno 'silovanje' djeteta i majke pred očima cijelog Balkana???

Zaboravljaš, 'prijatelju' da će dijete odrasti i sve ovo čitati. Možda neće biti potkupljiv kao neki koje je kupio lažljivi otac... tko zna. Ako želiš izmučenu, uništenu majku - nećeš dobiti taj rat! Ti je činiš našom zvijezdom i to zvijezdom vodiljom! Slušat ćemo je do smrti i učit ću svoga sina da je sluša iz inata i solidarnosti", napisala je Ana u prilčama na instagramu.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina objavila dirljiv video poslije neočekivane vijesti i sve rasplakala, pa poručila: "Slučaj mog djeteta nije jedini, pišu mi brojne majke, a ja im obećavam..."

Uz Severinu su stali i Nina Badrić, Maja Šuput, Ida Prester, Iva Radić, Lejla Filipović, Tihana Lazović, Marijana Batinić, Davor Grgin, Seka Aleksić, Nika Turković, Boris Ružić te mnogi drugi, a njihove poruke podrške možete pogledati u našoj galeriji.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Deborra-Lee Furness i Eric Bana - 3 Deborra-Lee Furness i Eric Bana - 1 Deborra-Lee Furness i Eric Bana - 2 Hugh Jackman, Deborra Lee Furness +19 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Celebrity Nakon šokantnog razvoda od miljenika žena, utjehu je pronašla u novom prijatelju i glumcu hrvatskih korijena koji je od nje mlađi 13 godina

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 3 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 4 +23 Demi Moore - 10 Nekad i sad S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene