Je li pretjerala?

S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

Demi Moore Demi Moore Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 3 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 4 Demi Moore - 10 Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +17 Demi Moore (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Moore bila je jedna od zvijezda premijere serije "Feud: Capote vs. The Swans" u New Yorku.

Holivudska glumica Demi Moore bila je među brojnim zvijezdama koje su se okupile na premijeri serije "Feud: Capote vs. The Swans" u Muzeju moderne umjetnosti u New Yorku, gdje je privukla veliku pozornost.

61-godišnja Demi pojavila se u spektakularnoj crno-bijeloj haljini s dubokim dekolteom, no sve je ostalo u sjeni njezina lica, odnosno tragova estetskih zahvata kojima se podvrgnula kako bi zadržala mladolik izgled.

Iako ona o svojim zahvatima i korekcijama ne govori, nagađa se kako je pretjerala s filerima i botoksom, a sve je rezultiralo novim oblikom lica, zbog čega je neki i teže prepoznaju.

Je li Demi Moore pretjerala s estetskim zahvatima?

  • Ja ju više ne poznajem!
  • Meni se baš sviđa!

Ukupno glasova:

  Pogledaji ovo Demi Moore Celebrity Bila je seks-simbol 90-ih, a sada je u minijaturnom bikiniju pokazala da zaslužuje tu titulu i uoči 61. rođendana!

Glumica, koja je 90-ih godina bila seks-simbol, prošle je godine postala baka, nakon što je njezina kći Rumer Willis, koju ima iz braka s glumcem Bruceom Willisom, rodila djevojčicu Louettu Isley Thomas. Osim Rumer, bivši supružnici zajedno imaju i blizanke Tallulu i Scout, a nakon rastave ostali su u dobrom odnosu te se Demi danas odlično slaže s Bruceovom novom suprugom Emmom Heming.

Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa, s kojim je dobila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga zapravo nije imala ozbiljne veze.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 1 Severina +26 Severina Celebrity Severinino pismo Vrhovnom sudu: "Poštovani dobri gospodine predsjedniče Dobroniću…"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 Selena Gomez 2013. - 6 Selena Gomez 2013. - 5 +28 Selena Gomez 2013. - 4 Nekad i sad Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene