On nije najbolje

Supruga Brucea Willisa emotivnom je objavom na važan dan sve dirnula do suza: "Sretan je što te ima"

Bruce Willis i Emma Hemig Bruce Willis i Emma Hemig Emma Heming/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Hemig Bruce Willis i Emma Hemig Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming - 1 Bruce Willis i Emma Heming Willis - 4 Bruce Willis, Emma Heming Willis +16 Bruce Willis i Emma Heming - 4 Galerija

Bruce Willis i Emma Heming Willis slave 16. godišnjicu braka, a ona se tim povodom oglasila na svom profilu na Instagramu.

Supruga holivudskog glumca Brucea Willisa, koji boluje od demencije, Emma Heming Willis obilježila je njihovu 16. godišnjicu braka podijelivši par slatkih fotografija na svom Instagram profilu i mnoge dirnula do suza.

Na fotografijama se 45-godišnja manekenka i njezin 68-godišnji suprug nježno ljube na egzotičnoj destinaciji i posvetila mu lijepe riječi.

"16 godina s ovim posebnim muškarcem. Moja ljubav prema njemu i obožavanje njega samo rastu", napisala je Emma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

"Volim vas oboje", "Sretan godišnjica", "Prelijepa obitelj", "Sretan je što te ima", "Neka vam nova godina bude ispunjena čarolijom i čudima", komentirali su njezini pratitelji.

Podsjećamo, glumcu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija, a bliski izvori nedavno su potvrdili da je njegovo stanje sve lošije.

''Bruce ima dobrih i loših dana, ali u posljednja dva mjeseca bilo je puno više loših dana nego dobrih'', rekao je izvor za Us Weekly.

Bliski izvor još je potvrdio da se obitelj boji koliko mu je još dugo ostalo.

Da je glumcu bolest napredovala, rekao je prije Glenn Gordon Caron, koji ga je posjetio.

''Moj je osjećaj da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao.''

''Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja'', dodao je.

Po najnovijim fotografijama čini se da se glumac drži dobro naspram svih loših vijesti koje stižu, ali svi njegovi fanovi zabrinuti su za omiljenog glumca.

Frontotemporalna demencija (FTD) neuobičajen je oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora.

"Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pozornost podići svijest o bolesti koju treba više istraživati", objasnila je njegova obitelj u priopćenju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene