Ali postoji caka

Nakon šokantnog razvoda od miljenika žena, utjehu je pronašla u novom prijatelju i glumcu hrvatskih korijena koji je od nje mlađi 13 godina

Deborra-Lee Furness i Eric Bana Deborra-Lee Furness i Eric Bana Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Deborra-Lee Furness i Eric Bana - 3 Deborra-Lee Furness i Eric Bana - 1 Deborra-Lee Furness i Eric Bana - 2 Hugh Jackman, Deborra Lee Furness Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković +13 Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Galerija

Deborra-Le Furness sprijateljila se s Ericom Banom na setu filma "Force of Nature: The Dry 2" na kojem joj je on bio najveća podrška.

Nakon šokantnog razvoda od supruga i glumca Hugha Jackmana, s kojim je bila u braku 27 godina, Deborra-Lee Furness pronašla je utjehu u novom prijatelju na kojeg se može osloniti, a neki su se odmah zapitali rađa li se među njima nova romansa.

68-godišnja glumica vratila se u svijet glume nakon rastave, a uz to je postala poprilično bliska sa slavnim Ericom Banom, 55-godišnjim holivudskim glumcem koji korijene vuče iz Lijepe Naše.

Prema pisanju Woman's Daya, par se zbližio dok su zajedno radili na setu filma "Force of Nature: The Dry 2".

"Ona i Eric su se sjajno zabavljali na snimanju i postali su prijatelji od prvog dana. Ona se stvarno veseli raditi s njim, bio joj je velika podrška i utjeha pri prvim pokušajima glume nakon dugo vremena", rekao je anonimni izvor.

Pogledaji ovo Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Zanimljivosti Isplivala tužna istina o razvodu u koji je teško povjerovati: "To nije ništa neobično, a neke stvari koje su se pisale poprilično su glupe...''

Dodao je i kako Deborra smatra Erica zgodnim i zabavnim, dok je on impresioniran njezinim glumačkim talentom, no mnogi ne vjeruju kako između njih postoji nešto više pošto je Eric od 1997. godine u braku s Rebeccom Gleeson.

Pogledaji ovo Hugh Jackman, Deborra Lee Furness Zanimljivosti Nitko još ne vjeruje da se njih dvoje rastaju, a sad je u javnost procurio važan pakt koji su sklopili prije stupanja u brak

Deborra i Hugh okončali su svoj 27-godišnji brak prošle godine i time sve šokirali jer su slovili kao jedan od najskladnijih holivudskih parova. Vjenčali su se 1996. godine nakon što su se susreli na snimanju "Correllija" i dijele dvoje posvojene djece, 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnju kćer Avu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 3 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 4 +23 Demi Moore - 10 Nekad i sad S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 1 Severina +26 Severina Celebrity Severinino pismo Vrhovnom sudu: "Poštovani dobri gospodine predsjedniče Dobroniću…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene