''Mom čoviku...''

Splitska glumica za ovako emotivnu čestitku ima poseban povod: ''Kako je lijepo vidjeti da netko ljubav gleda na ovakav način''

Ana Gruica i Boran Uglešić - 2 Ana Gruica i Boran Uglešić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 9 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 8 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 7 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 6 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 3 +19 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 1 Galerija

Ana Gruica javila se na Instagramu rođendanskom čestitkom svom suprugu Boranu Uglešiću, njezine riječi raznježile su brojne pratitelje.

Splitska glumica Ana Gruica javila se na Instagramu uz novu crno bijelu fotografiju sa svojim suprugom Boranom Uglešićem, a za to je imala i lijep povod.

Boran slavi okrugli 50. rođendan, a tim povodom Ana mu je napisala prigodnu čestitku koja je raznježila brojne njene pratitelje.

''Mom mužu, prije svega čoviku sa velikim Č, životnom partneru i prijatelju želim sretan 50. rođendan! Godine su ti donijele samo šarm, zrelost, znanje i stabilnost. Ne boj ih se dok god imaš tako žive, neiskvarene, dječje oči još uvik željne svita. Dao Bog pa se uvik ovako smijali. Tvoje najbolje vrime tek dolazi…'' stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

''Sretno ovom čoviku'', ''Kako je lijepo vidjeti da netko na ovaj način doživljava ljubav'', ''Kako lijepo, sretan mu rođendan'', pisali su neki pratitelji.

Podsjetimo, dvojac se vjenčao se u kolovozu prošle godine, a njihova svadba privukla je veliku pozornost javnosti. Ugledni splitski psihijatar zbog glumice je zatražio i dobio čak i crkveni razvod od prve supruge Diane. Vezu su započeli 2017., a ljubav se dogodila nakon višegodišnjeg prijateljstva.

''Našli smo se i u dobru i u zlu. Bilo je naravno i ružnih trenutaka i neugodnih, ali smo to uspjeli sve nekako prebroditi razgovorom, pričom. Imamo predivnu djecu, predivne familije, funkcioniramo zajedno.'', ispričala je Ana ove godine za In magazin.

''Da vam ja skratim priču. Znači, ono što vidite u medijima i ono što mediji prenose, mi smo i sretniji i zadovoljniji i ljepše živimo nego što vidite u medijima.'', nadovezao se tad Boran.

Nedavno je u razgovoru za In Magazin otkrila i što sa suprugom priželjkuje u 2024. godini.

"Dajemo sve od sebe čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli, tako da ćemo pričekati da on da svoj znak.'', priznala je.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley - 5 Rosie Huntington-Whiteley - 2 Rosie Huntington-Whiteley - 1 Rosie Huntington-Whiteley - 3 +24 Rosie Huntington-Whiteley - 7 Celebrity Veliki ožiljak na vratu lijepe manekenke ozbiljno je zabrinuo sve koji su ga vidjeli, a iznenadila je i pojavom u trenirci i bez šminke

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef - 3 MasterChef - 2 MasterChef - 1 MasterChef - 4 +25 Proslava nakon finala MasterChefa - 14 Celebrity Ivana iz MasterChefa otkrila je detalje druženja s kandidatima u slobodno vrijeme tijekom showa, često je tu bio i žiri!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene