Svratili do metropole

Poznati splitski bračni par uhvaćen u romantičnoj šetnji Zagrebom, nakon nedavnog vjenčanja djeluju još zaljubljenije!

Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 6 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 7 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 8 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 9 Ana Gruica Uglešić - 1 +19 Ana Gruica Uglešić - 3 Galerija

Ana Gruica i Boran Uglešić snimljeni su u šetnji Zagrebom, a fotografi koji su ih uočili nisu im nimalo zasmetali.

Splitska glumica Ana Gruica i njezin suprug, psihijatar Boran Uglešić snimljeni su u romantičnoj šetnji Zagrebom, a primijetili su ih i fotografi na špici.

Supružnici su bili sjajno raspoloženi dok su šetali držeči se za ruke, a fotografi im nimalo nisu zasmetali niti ih ometali. Ana je nosila široke trendi traperice i smeđu bundu, dok se Boran odlučio za smeđe hlače i tamniji džemper i jaknu.

Nedavno su snimljeni na premijeri predstave ''Crvene vode'' u Splitu, a glumica se za tu priliku itekako sredila. Nosila je crvenu svilenu haljinu koja je pratila njenu figuru, a uz to je kombinirala i crveni ruž te bijele štikle dok je njen suprug nosio bež odijelo i bijelu košulju.

Podsjetimo, dvojac se vjenčao se u kolovozu ove godine, a njihova svadba privukla je veliku pozornost javnosti. Ugledni splitski psihijatar zbog glumice je zatražio i dobio čak i crkveni razvod od prve supruge Diane. Vezu su započeli 2017., a ljubav se dogodila nakon višegodišnjeg prijateljstva.

''Našli smo se i u dobru i u zlu. Bilo je naravno i ružnih trenutaka i neugodnih, ali smo to uspjeli sve nekako prebroditi razgovorom, pričom. Imamo predivnu djecu, predivne familije, funkcioniramo zajedno.'', ispričala je Ana ove godine za In magazin.

''Da vam ja skratim priču. Znači, ono što vidite u medijima i ono što mediji prenose, mi smo i sretniji i zadovoljniji i ljepše živimo nego što vidite u medijima.'', nadovezao se tad Boran.

Podsjetimo, Gruica s prvim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Karamarko - 1 Ana Karamarko - 2 Ana Karamarko (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Ana Karamarko - 3 +16 Ana Karamarko - 4 Celebrity Atraktivna supruga Tomislava Karamarka viđena u rijetkoj šetnji u omiljenom društvu, a zbog zaštitnog znaka kojeg se ne odriče svi su se okretali za njom!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee i David Foster - 6 Katharine McPhee i David Foster - 5 Katharine McPhee i David Foster - 7 Katharine McPhee i David Foster - 4 +24 Katharine McPhee i David Foster - 3 Celebrity Dobio je sina sa ženom koja je od njega mlađa 34 godine, a sada su pred izazovom na koji nisu računali: "Njegova era je bila drugačija..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene