Blista uz njega!

Ana Gruica i njen suprug prvi su put uhvaćeni u izlasku nakon vjenčanja, ona je svojim outfitom zasjenila sve ostale prisutne

Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 3 Nikola Vilic / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić - 5 Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 4 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 7 +20 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 8 Galerija

Ana Gruica Uglešić i njen suprug Boran Uglešić izašli su u javnost prvi put nakon vjenčanja ovog ljeta, ona je zablistala u crvenoj svilenoj haljini.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić i njen suprug Boran Uglešić izašli su u javnost prvi put nakon njihova vjenčanja ovog ljeta.

Boran i Ana stigli su na premijeru predstave ''Crvene vode'' u Splitu, a glumica se za tu priliku itekako sredila. Nosila je crvenu svilenu haljinu koja je pratila njenu figuru, a uz to je kombinirala i crveni ruž te bijele štikle dok je njen suprug nosio bež odijelo i bijelu košulju.

Ana osmijeh s lica tijekom cijele večeri nije skidala, a otkako je s Boranom u vezi, ova lijepa glumica posebno blista.

Podsjetimo, dvojac se vjenčao se u kolovozu ove godine, a njihova svadba privukla je veliku pozornost javnosti.

Ugledni splitski psihijatar zbog glumice je zatražio i dobio čak i crkveni razvod od prve supruge Diane.

Vezu su započeli 2017., a ljubav se dogodila nakon višegodišnjeg prijateljstva.

''Našli smo se i u dobru i u zlu. Bilo je naravno i ružnih trenutaka i neugodnih, ali smo to uspjeli sve nekako prebroditi razgovorom, pričom. Imamo predivnu djecu, predivne familije, funkcioniramo zajedno.'', ispričala je Ana ove godine za In magazin.

''Da vam ja skratim priču. Znači, ono što vidite u medijima i ono što mediji prenose, mi smo i sretniji i zadovoljniji i ljepše živimo nego što vidite u medijima.'', nadovezao se tad Boran.

Podsjetimo, Gruica s prvim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Sofi Martinez - 3 Lionel Messi i Sofi Martinez - 2 Lionel Messi i Sofi Martinez - 4 Lionel Messi i Sofi Martinez - 1 +29 Sofi Martinez - 3 Celebrity Širi se video zbog kojeg su mnogi uvjereni da se Messsijevom braku loše piše, neki situaciju uspoređuju s Piqueom i Shakirom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Joško i Franka Gvardiol - 1 Franka i Lorena Gvardiol Lorena i Franka Gvardiol - 2 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 2 +26 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 1 Celebrity Znate li tko je ovaj neodoljivi dječak s fotografije? Nakon nogometnog prvenstva u Kataru postao je svjetska senzacija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene