Njegovo ime svi znaju

Znate li tko je ovaj neodoljivi dječak s fotografije? Nakon nogometnog prvenstva u Kataru postao je svjetska senzacija!

Joško i Franka Gvardiol - 2 Joško i Franka Gvardiol - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Joško i Franka Gvardiol - 1 Franka i Lorena Gvardiol Lorena i Franka Gvardiol - 2 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 2 Lorena, Franka i Joško Gvardiol - 1 Lorena i Franka Gvardiol Lorena i Franka Gvardiol Lorena i Franka Gvardiol - 1 Lorena i Franka Gvardiol - 2 Lorena i Franka Gvardiol - 6 +20 Lorena i Joško Gvardiol - 7 Galerija

Sestra našeg nogometaša Joška Gvardiola Franka Gvardiol proslavila je 24. rođendan, a njezin brat čestitao joj je putem društvenih mreža uz nikad viđenu fotografiju.

Sestra našeg nogometaša Joška Gvardiola Franka Gvardiol proslavila je 24. rođendan, a prigodnu joj je čestitku dosad neviđenom fotografijom uputio svjetski poznat brat Joško.

Naš 21-godišnji nogometaš podijelio je njihovu fotografiju iz djetinjstva na kojoj su naslonjeni na stol i oboje nasmijani gledaju u kameru. Na fotografiji je pisalo ''Sretan rođendan'', a uz njeno ime dodao je i crveno srce.

Njihovu fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

Rođendan svojoj sestri čestitala je i Lorena koja je na Instagram priči objavila njihovu crno-bijelu fotografiju.

Inače, Franka je obožavatelj sporta kao i njezin brat te trenira rukomet, a otkako se njen brat proslavio u Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, ona i njena starija sestra Lorena podržavaju ga na svim utakmicama.

Njegove sestre ne vole se previše isticati, a Franka čak ima i zaključan profil na Instagramu, ali medijskoj pozornosti ne može pobjeći obzirom da ima trenutno jednog od najpoželjnijih nogometaša na svijetu kao člana obitelji.

Lorena je po tom pitanju nešto otvorenija pa je tako skupila već 14 tisuća pratitelja na Instagramu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Sofi Martinez - 3 Lionel Messi i Sofi Martinez - 2 Lionel Messi i Sofi Martinez - 4 Lionel Messi i Sofi Martinez - 1 +29 Sofi Martinez - 3 Celebrity Širi se video zbog kojeg su mnogi uvjereni da se Messsijevom braku loše piše, neki situaciju uspoređuju s Piqueom i Shakirom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci Celebrity Marko Ciboci novom je objavom probudio svijest o bolesti s kojom se i sam bori, a dosad ju je uspješno skrivao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene