Ovo nitko nije znao

Marko Ciboci novom je objavom probudio svijest o bolesti s kojom se i sam bori, a dosad ju je uspješno skrivao!

Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 3 +20 Marko Ciboci - 1 Galerija

Marko Ciboci podijelio je dvije nove fotografije na Instagramu pa otkrio da boluje od neizlječive bolesti, no ona ga ne sprječava da uživa u onom što voli.

Član žirija ''Plesa sa zvijezdama'' i naš uspješni plesač Marko Ciboci objavio je dvije nove fotografije na Instagramu pa pratiteljima otkrio nešto što nisu znali.

Naime, Ciboci boluje od dijabetesa, a iako je to uvijek uspješno skrivao, sad je pokazao svoju ruku na kojoj se nalazi senzor za mjerenje šećera.

''Ja sam dijabetičar, koja je tvoja supermoć?'' napisao je u opisu kako bi obilježio svjetski dan dijabetesa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Inače, iza Marka je više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznato ime.

Dijabetes ga u tome nije spriječio, a zdrav način života i plesna vježba u borbi s ovom bolesti još su mu više pomogle.

U showu "Ples sa zvijezdama" stekao je reputaciju najstrožeg člana žirija, ali kandidati znaju da će od njega uvijek dobiti konstruktivne komentare, ali i pohvale i za najmanji napredak.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Christine McGuinness - 4 Christine McGuinness - 6 Christine McGuinness - 1 Christine McGuinness - 2 +29 Christine McGuinness - 5 Celebrity Iz bujnog dekoltea fatalne plavuše kipjelo je na sve strane, tanke bretele nisu joj bile od previše pomoći!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 5 Tina Katanić - 3 +26 Tina Katanić - 2 Celebrity Tina Katanić odlazi iz Hrvatske, mir i sreću godinama nakon skandala potražit će daleko od nas i to s nekim posebnim!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene