''Netko za kavu?''

Zgodni Ciboci objavio svoju potpuno golu fotografiju, a na domišljat je način sakrio ono što se baš i ne bi smjelo vidjeti!

Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 7 +20 Marko Ciboci - 6 Galerija

Marko Ciboci objavio je na Instagramu golu fotografiju i iskoristio priliku da se pohvali svojim mišićavim tijelom.

Naš plesni koreograf i plesač te član žirija showa "Ples sa zvijezdama" Marko Ciboci odmara se i puni baterije na egzotičnom Tajlandu, odakle se svakodnevno javlja pratiteljima na Instagramu, a novom je objavio nadmašio samoga sebe.

41-godišnji Marko u priči na Instagramu podijelio je fotografiju na kojoj pozira u potpunosti gol, dok je svoju muškost domišljato sakrio šalicom i naslonom stolca. Pri tome je do izražaja došla njegova top-forma i mišićavo tijelo.

''Netko za kavu?'' našalio se u opisu pored fotografije. 

Nedavno se pohvalio i iskustvom druženja sa slonovima, što ga se toliko dojmilo da je ostao bez riječi.

"Osjećaj koji ne možeš opisati", napisao je Marko uz objavu.

"Prelijepe fotografije", "Da mi je staviti svoje čelo na njegovo, mora da je zadivljujući osjećaj, energija", "Divna bića", "Marko, hvala ti za ovu savršenu fotografiju. Sigurno čarobno", "Jako lijepo", komentirali su njegovi pratitelji.

Iz vrućih je krajeva zgodni Marko dosad već objavio nekoliko fotografija. Pozirao je u bazenu sa šeširom na glavi dok je ispijao osvježavajuće piće, a već je na njegovim mišićavim ramenima vidljiva i preplanula boja. Ciboci je u Tajland otputovao prije nekoliko dana, a u svojim pričama na Instagramu stalno objavljuje mjesta koja obilazi i na kojima uživa.

Inače, iza Marka je više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznato ime.

U showu "Ples sa zvijezdama" stekao je reputaciju najstrožeg člana žirija, ali kandidati znaju da će od njega uvijek dobiti konstruktivne komentare, ali i pohvale i za minimalni napredak. Uz Cibocija, u žiriju smo gledali Franku Batelić, Larisu Lipovac Navojec i Igora Barberića, a pobjednici posljednje sezone su Marco Cuccurin i Paula Tonković.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 +16 Jennifer Aniston - 2 Celebrity Pogledajte kako Jennifer Aniston izgleda kada nije spremna za fotografiranje, priznala je i čime si je uništila tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene