Ovo je nešto posebno

Ciboci se pohvalio jedinstvenim doživljajem s egzotičnog odmora, ni sam to ne može opisati riječima: "Da mi je staviti svoje čelo na njegovo..."

Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 7 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 4 +19 Marko Ciboci - 1 Galerija

Marko Ciboci odmara na Tajlandu, a dobio je i jedinstvenu priliku družiti se sa slonovima, čime se pohvalio na svom profilu na Instagramu.

Naš plesni koreograf i plesač, te član žirija showa "Ples sa zvijezdama" Marko Ciboci, ovih dana uživa na zasluženom odmoru na egzotičnom Tajlandu gdje je doživio i neopisivo iskustvo kojim se pohvalio na društvenim mrežama.

41-godišnji Marko objavio je na profilu na Instagramu fotografije i snimke s druženja sa slonovima, a to ga se toliko dojmilo da je ostao bez riječi.

"Osjećaj koji ne možeš opisati", napisao je Marko uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Ciboci (@markociboci)

"Prelijepe fotografije", "Da mi je staviti svoje čelo na njegovo, mora da je zadivljujući osjećaj, energija", "Divna bića", "Marko, hvala ti za ovu savršenu fotografiju. Sigurno čarobno", "Jako lijepo", komentirali su njegovi pratitelji.

Iz vrućih krajeva zgodni Marko je već dosad objavio nekoliko fotografija. Pozirao je u bazenu sa šeširom na glavi dok je ispijao osvježavajuće piće, a već je na njegovim mišićavim ramenima vidljiva i preplanula boja. Ciboci je u Tajland otputovao prije nekoliko dana, a u svojim pričama na Instagramu stalno objavljuje mjesta koja obilazi i na kojima uživa.

Inače, iza Marka je više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznato ime.

U showu "Ples sa zvijezdama" stekao je reputaciju najstrožeg člana žirija, ali kandidati znaju da će od njega uvijek dobiti konstruktivne komentare, ali i pohvale i za minimalni napredak. Uz Cibocija, u žiriju showa gledali smo Franku Batelić, Larisu Lipovac Navojec i Igora Barberića, a pobjednici posljednje sezone su Marco Cuccurin i Paula Tonković.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Valić Bekić s mamom Paola Valić Bekić - 6 Paola Valić Bekić - 1 Paola Valić Bekić - 3 +15 Paola Valić Bekić - 4 Celebrity Poznata Hrvatica koju dugo nismo vidjeli šokirala objavom fotografije s mamom: ''Ne znam tko je ovdje mama, a tko kći!''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 +16 Josip i Lana Radeljak Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene