pozdrav iz vrućih krajeva!

Ciboci se pohvalio golišavim fotkama s egzotične lokacije na kojoj se trenutačno odmara, do izražaja su došli mišići: ''Ma što zgodan, prezgodan!''

Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 6 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 7 Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci Marko Ciboci i Franka Batelić Marko Ciboci i Franka Batelić Marko Ciboci +20 Marko Ciboci - 1 Galerija

Marko Ciboci pohvalio se kako je otputovao u Tajland, a svoje obožavateljice već je počastio golišavim fotografijama s bazena i pokazao kako uživa.

Član žirija showa ''Ples sa zvijezdama'' Marko Ciboci pohvalio se kako je ovih dana otputovao u daleki Tajland.

Iz vrućih krajeva zgodni profesionalni plesač već je objavio i nekoliko fotografija. Pozirao je u bazenu sa šeširom na glavi dok je ispijao osvježavajuće piće, a već je na njegovim mišićavim ramenima vidljiva i preplanula boja.

''Pripremanje novih projekata… A u međuvremenu'', napisao je i dodao emotikon na kojem čovjek snima selfi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Marko se brčkao u bazenu koji ima pogled na Tajlandski zaljev, ali i na luksuzni hotel, koji se vidi u jednoj od njegovih priča na Instagramu. Ciboci je u Tajland otputovao prije nekoliko dana, a u svojim pričama na Instagramu stalno objavljuje mjesta koja obilazi i na kojima uživa.

Inače, iza Marka je više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznato ime.

U showu "Ples sa zvijezdama" stekao je reputaciju najstrožeg člana žirija, ali kandidati znaju da će od njega uvijek dobiti konstruktivne komentare, ali i pohvale i za minimalni napredak.

Uz Cibocija, u žiriju showa "Ples sa zvijezdama" gledali smo Franku Batelić, Larisu Lipovac Navojec i Igora Barberića. Pobjednici posljednje sezone su Marco Cuccurin i Paula Tonković.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nastasia Urbano Nastasia Urbano (Foto: Screenshot) Nastasia Urbano (Foto: Screenshot) Nastasia Urbano (Foto: Facebook) +3 Nastasia Urbano (Foto: Facebook) Nekad i sad Ova žena živjela je san snova, bila prava ljepotica i imala uspješnu karijeru, a onda joj je jedan događaj odredio tužnu sudbinu s kojom se danas bori!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vuletić - 1 Martina Vuletić - 3 Martina Vuletić - 4 Martina Vuletić - 6 +13 Martina Vuletić - 1 Celebrity Jedna od naših najljepših i najtalentiranijih plesačica u sićušnom bikiniju pokazala savršenu figuru, a poseban komentar dobila je od poznate influencerice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene