"Najpoznatija u RH"

Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

Marko Ciboci Marko Ciboci Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci i Franka Batelić Marko Ciboci i Franka Batelić Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Igor Barberić Marko Ciboci i Tamara Loos Marko Ciboci i Igor Mešin Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 1 +24 Marko Ciboci - 3 Galerija

Marko Ciboci na svom Instagramu objavio je fotografiju u zagrljaju s bakom Marca Cuccurina.

Nakon završetka popularnog showa "Ples sa zvijezdama" jedan od članova žirija, Mako Ciboci odlučio je otkriti pratiteljima koju osobu iznimno poštuje. 

Pogledaj i ovo Larisa Lipovac Navojec - 3 to je to! Larisa Lipovac Navojec pored zgodne pratnje s kojom se pojavila osmijeh s lica nije skidala, a i pogledi su sve govorili

Riječ je o baki Marca Cuccurina - Riti koja je svog unuka pratila u publici tijekom cijelog plesnog natjecanja. 

Marko je s njom objavio fotografiju na Instagramu gdje poziraju nasmiješeni i zagrljeni, a potom je napisao:

"Najpoznatija nona u RH, veliki respekt" te dodao emotikon crvene ruže i srca.

Simpatičnu fotografiju možete pogledati u našoj galeriji. 

Marko je također na svom Instagramu zahvalio i gledateljima spomenutog showa.

"Nekako nemam riječi kojima bih mogao zaključiti još jedno prelijepo iskustvo u najboljem showu... NO, ovo nije kraj... ovo je tek početak. PLEŠITE I BUDITE SRETNI! Hvala vam svima od srca", napisao je Ciboci uz fotografije na kojima pozira s kolegama iz žirija te s voditeljima Tamarom Loos i Igorom Mešinom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Uz Cibocija, u žiriju showa "Ples sa zvijezdama" gledali smo Franku Batelić, Larisu Lipovac Navojec i Igora Barberića. Pobjednici posljednje sezone su Marco Cuccurin i Paula Tonković.

Ciboci nam je ranije otkrio i da će se dva para iz showa nastupiti na međunarodnom plesom eventu Adriatic Royal Pearl, koji se održava ovog lipnja u Opatiji, a radi se o Tari Thaller i Mateu Cveniću te Dariji Loranci Flatz i Ivanu Jarnecu.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 +18 Marko Ciboci i Franka Batelić Zanimljivosti Pogledajte dijelove luksuzne vile Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, našla se u opasnoj konkurenciji za nagradu najljepše u prošloj godini!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 +25 Ecija Ojdanić - 4 Celebrity Ecija Ojdanić pokazala lijepu kćer, za to je imala specijalan razlog, a svi se slažu da je izrasla u pravu ljepoticu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene