jedva pronašao riječi

Druga strana strogog Marka Cibocija: Zbog teškog rastanka emocije su ga potpuno savladale...

Marko Ciboci Marko Ciboci Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci i Franka Batelić Marko Ciboci i Franka Batelić Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Igor Barberić Marko Ciboci i Tamara Loos Marko Ciboci i Igor Mešin Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 2 +19 Marko Ciboci - 4 Galerija

Marko Ciboci na svojem profilu na Instagramu zahvalio je gledateljima showa "Ples sa zvijezdama" nakon još jedne završene sezone.

Plesač Marko Ciboci stekao je reputaciju najstrožeg člana žirija "Plesa sa zvijezdama", no sada je pokazao svoju nježnu stranu.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci "Najpoznatija u RH" Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

Marka su ponijele emocije zbog završetka još jedne uspješne sezone showa i gledateljima je zahvalio emotivnom objavom na svojem profilu na Instagramu.

"Nekako nemam riječi kojima bih mogao zaključiti još jedno prelijepo iskustvo u najboljem showu... NO, ovo nije kraj... ovo je tek početak. PLEŠITE I BUDITE SRETNI! Hvala vam svima od srca", napisao je Ciboci uz fotografije na kojima pozira s kolegama iz žirija te s voditeljima Tamarom Loos i Igorom Mešinom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Ciboci (@markociboci)

"Najbolji show... Svi ste predivni, od žirija do kandidata", "Odličan show, falit ćete", "Pa što ću ja sada raditi nedjeljom?", "Jedva čekam novu sezonu", samo su neki od brojnih komentara ispod objave.

Uz Cibocija, u žiriju showa "Ples sa zvijezdama" gledali smo Franku Batelić, Larisu Lipovac Navojec i Igora Barberića. Pobjednici posljednje sezone su Marco Cuccurin i Paula Tonković.

Ciboci nam je ranije otkrio i da će se dva para iz showa nastupiti na međunarodnom plesom eventu Adriatic Royal Pearl, koji se održava ovog lipnja u Opatiji, a radi se o Tari Thaller i Mateu Cveniću te Dariji Loranci Flatz i Ivanu Jarnecu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin Filip i Paula Tonković +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Celebrity Paula nakon pobjede u "Plesu sa zvijezdama" podijelila još jednu radosnu vijest: "Ostavljam sliku za uspomenu!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 4 Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović - 2 +21 Sanja Vejnović Nekad i sad Jedna od naših najljepših glumica prije 40 godina snimila je nezaboravne intimne scene, a svojom pojavom i danas mami uzdahe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene