Preslatko!

Marco Cuccurin podijelio je simpatičan videozapis svoje dobro raspoložene none, evo što je radila: ''Sada vidite na koga sam!''

Marco Cuccurin i baka Rita - 16 Marco Cuccurin i baka Rita - 16 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i baka Rita - 1 Marco Cuccurin i baka Rita - 11 Marco Cuccurin i baka Rita - 15 Marco Cuccurin i baka Rita - 13 Marco Cuccurin i baka Rita - 12 Marco Cuccurin i baka Rita - 17 Marco Cuccurin i baka Rita - 10 Marco Cuccurin i baka Rita - 9 Marco Cuccurin i baka Rita - 8 Marco Cuccurin i baka Rita - 7 +21 Marco Cuccurin i baka Rita - 6 Galerija

Marco Cuccurin podijelio je simpatičan videozapis svoje bake Rite koja je plesala po dnevnom boravku pa dodao da se vidi na koga je on.

Marco Cuccurin, influencer i finalist ''Plesa sa zvijezdama'' podijelio je na svom Instagram profilu simpatičan videozapis svoje bake Rite.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin - 1 Zreo za svoje godine! Omiljeni Cuccurin slavi 22. rođendan: "Ponosan sam koliko sam postigao ovako mlad"

Nona, kako ju on od milja zove, plesala je po dnevnom boravku u papučama i ogrtaču kako bi se razvredrila na ovaj tmuran dan, a Marco ju je snimio i to podijelio s pratiteljima.

''Jutro krenulo s plesom, sada znate na koga sam. Moja nonica plesačica, obožavam ju!'' napisao je na videozapisu koji možete pogledati na Marcovom Instagramu. 

Nona je pokazala da je dobra plesačica i u jednoj od epizoda u ''Plesu sa zvijezdama'' kada je kao gošća plesala s Marcom i Paulom.

Marcu je baka velika podrška, a naš influencer ne skriva koliko je ponosan što ju ima i svakodnevno objavljuje njihovi novi zajednički sadržaj na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić u problemima: Snimila se u golišavim izdanjima pa zamolila pratitelje za pomoć!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 1 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 3 +26 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene