''Grli me i ljubi...''

Marco Cuccurin otkrio sprema li se za polufinale ''Plesa sa zvijezdama'' i pokazao tko mu je najveća podrška!

Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 1 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković +23 Tara Thaller i Marco Cuccurin Galerija

Marco Cuccurin uspješno se oporavio te je spreman za veliko polufinale, a otkrio je i tko mu daje veliku podršku.

Marco Cuccurin spreman je za polufinale koje nas večeras čeka u ''Plesu sa zvijezdama''. Nakon ozbiljnih zdravstvenih problema koje je imao ovaj tjedan, mnogi su se brinuli hoće li uspjeti nastupati, ali otkrio je da je sada bolje i da se sprema za danas.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin - 1 Zreo za svoje godine! Omiljeni Cuccurin slavi 22. rođendan: "Ponosan sam koliko sam postigao ovako mlad"

''Mi smo u dva dana uspjeli koreografirat čuda, trebamo vašu podršku, svaki glas se računa'', rekao je Marco na Instagram priči te otkrio da će parovi večeras plesati tri plesa, a jedan par napustit će emisiju tik pred finale.

Pokazao je i tko mu je večeras velika podrška, a to je naravno njegova baka koju od milja zove nona Rita.

''Nona grli i navija na sav glas, danas posebno glasajte da dočekamo i to finale ''Plesa sa zvijezdama'', napisao je na videozapisu na kojem grli svoju baku.

Njegova mentorica Paula uvijek mu je velika podrška, a to je posebno pokazala i ovaj tjedan.

''Znali smo koliko je važno da dođem k sebi, bila je sa mnom kad mi je bilo užasno slabo, odvela me kući, kupila lijekove, štapiće, dvopeke, a sljedeći dan me ponovno posjetila kod kuće i stvarno ispala pravi prijatelj!'' rekao je, a na svojim Instagram profilima pokazali su i da je Marco Pauli na probu za malu ispriku donio ružu.

''Da nema Paule i infuzije i dva dana odmora, ja sam puno bolje, možemo gazit dalje!'' govori.

A kako će sve proći i hoće li se Marco i Paula s još dva para plasirati u finale emisije, doznajte ove nedjelje u novoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' u 20.15 na Novoj TV.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šarapova - 6 Marija Šarapova - 5 Marija Šarapova - 4 Marija Šarapova - 3 +26 Marija Šarapova - 2 Nekad i sad Maria Sharapova neprepoznatljiva tri godine nakon umirovljenja od tenisa, više nije plavuša i promijenila je imidž!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Celebrity Još jedna javna svađa Afflecka i Lopez, uhvaćeni su u žustroj raspravi dok su čekali zeleno na semaforu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene