emocije na vrhuncu

Naš influencer nije uspio zadržati suze u emisiji uživo, plakala je i njegova baka, a ocu je uputio posebnu poruku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 2 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 1 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 3 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 4 Ples sa zvijezdama: Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković u 3. emisiji Plesa sa zvijezdama - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković u 3. emisiji Plesa sa zvijezdama - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković u 3. emisiji Plesa sa zvijezdama - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković u 3. emisiji Plesa sa zvijezdama - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković u 3. emisiji Plesa sa zvijezdama - 5 +19 Marco Cuccurin i Paula Tonković u 3. emisiji Plesa sa zvijezdama - 6 Galerija

Marco Cuccurin rasplakao se nakon nastupa koji je posvetio pokojnoj majci u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama".

Influencer Marco Cuccurin u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" posvetio je nastup svojoj pokojnoj majci.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin - 2 Moli za savjete Marco Cuccurin požalio se na problem koji ga muči već neko vrijeme, u videu jedva smogao snage pričati

"Bila je stup naše obitelji, a s njenim odlaskom sam nekako ja to preuzeo na sebe. Svaki put kad čujem Josipu Lisac na radiju - ja kažem 'evo, mama mi se javila'. Moja mama je stvarno usadila sve te neke lijepe životne vrijednosti u mene, naučila me i voljeti, i ovaj ples posvećujem njoj, ona je razlog zašto sam ja danas ovdje", kazao je Marco u prilogu prije nastupa, prilikom čega nije mogao zadržati suze, a tješila ga je mentorica Paula Tonković.

Marco i Paula u trećoj emisiji plesali su lyrical uz pjesmu Josipe Lisac "Gdje Dunav ljubi nebo", a on je nosio maminu maramu te se i nakon nastupa rasplakao.

Voditelj Igor Mešin upitao ga je je li dobro, na što je emotivni Marco odgovorio da je.

Zaplakala je i njegova baka, koja je sjedila u publici, a Marco je ganuo i članove žirija.

"Jako je teško s takvom emocijom izvesti ples. To je savršeno. Onda još na kraju svega radiš tu podršku koja je bila predivna, sve pohvale!" započeo je Igor Barberić.

"Mislim da si stvarno utjelovio tu priču u ples. Ples je terapija i mislim da ti je ovaj nastup pomogao. Prikazao si svoju tugu, prikazao si da ti majka nedostaje. Mene si fascinirao, pokazao si da si odličan plesač", istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

"Premišljam se na koju stranu krenuti. Ples je jedna estetska vještina. Ono što bih ja od tebe želio vidjeti je da svaki pokret koji odradiš, odradiš ne stopostotno nego 150 posto", poručio je Marko Ciboci.

"Ti si rasturio. Sve ti se poklopilo večeras, ne samo s emotivne strane. Čvrstoća pokreta, fluidnost kad je trebalo. Još da samo tu ludu energiju malo obuzdaš. Meni je ovo jedan od najboljih plesova ikad", oduševljena je bila Franka Batelić.

Marco je zatim iskoristio priliku i kako bi svojem ocu, koji je također bio u publici, čestitao Dan očeva.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i surpug Faris Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 +24 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica dala rijetku izjavu o svom suprugu: ''S njim sam sto posto svoja''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 4 Loni Willison - 3 Loni Willison - 2 Loni Willison - 1 +7 Loni Willison - 2 Nekad i sad Ispijene fotografije posrnule ljepotice sve su rastužile, krasila je naslovnice časopisa i imala sve, a sada živi kao beskućnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene