izgubila je baš sve

Ispijene fotografije posrnule ljepotice sve su rastužile, krasila je naslovnice časopisa i imala sve, a sada živi kao beskućnica

Loni Willison Loni Willison Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 4 Loni Willison - 3 Loni Willison - 2 Loni Willison - 1 Loni Willison - 2 Loni Willison Loni Willison - 3 Loni Willison - 4 Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +2 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Galerija

Loni Willison snimljena je na ulicama Zapadnog Hollywooda, gdje posljednjih nekoliko godina živi kao beskućnica.

Bivša američka manekenka Loni Willison snimljena je nakon nekog vremena u javnosti, i to na ulicama Zapadnog Hollywooda, gdje danas, nažalost, živi kao beskućnica.

Pogledaj i ovo David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Život ih nije mazio! Nekad najveće seks-bombe s malih ekrana zadesile su tužne životne sudbine: Neki su dotakli dno, a neki nestali iz javnosti!

39-godišnja Loni živi bez vlastitog doma posljednjih sedam godina, a paprazzi su je sada snimili kako vuče kolica sa stvarima i kofer. Ispijenog i otužnog izgleda privukla je pažnju dok je prolazila odjevena u više slojeva oronule i prljave odjeće. Prije toga bila je viđena početkom mjeseca, kada je kopala po smeću i kontejnerima u potrazi za hranom i stvarima koje bi joj mogle dobro doći, a pritom je šetala bosa.

Njezina priča rastužila je i dirnula njezine brojne kolege, ali očito ne dovoljno da joj odluče pomoći i osigurati dostojan život. Loni je nekoć bila uspješna manekenka i supruga zvijezde "Spasilačke službe" Jeremyja Jacksona, no od 2016. godine živi kao beskućnica.

Nekadašnja manekenka s vremenom se dovela do neprepoznatljivosti i više nije ni sjena ljepotici koja je nekoć mamila uzdahe s naslovnica časopisa i malih ekrana. Do 2016. godine radila je i kao asistentica u centru za plastične operacije u Los Angelesu, a onda je doživjela živčani slom i dobila otkaz te je potom izgubila i svoj dom.

Bivša djevojka Jeremyja Jacksona Cindy Kovacs komentirala je za britanske tabloide kako je glumac odbio pomoći svojoj bivšoj supruzi nakon što su se razišli 2014. godine.

"Bilo mi je zlo od njegove reakcije. Jednostavno ga nije bilo briga", rekla je.

No i sama Wilson istaknula je kako ne želi pomoć od bivšeg supruga, kao i ni od koga drugoga.

"Mogu živjeti sama. Imam sve što mi je potrebno. Mobitel nemam i nitko me ne može dobiti, no imam hranu i imam gdje spavati", ispričala je jednom prilikom.

Loni je u prošlosti jedno vrijeme radila i kao instruktorica fitnessa te je krasila naslovnice nekih časopisa, no sve je pošlo po zlu zbog njezinih mentalnih problema.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i surpug Faris Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 +24 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica dala rijetku izjavu o svom suprugu: ''S njim sam sto posto svoja''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos - 9 +28 Tamara Loos - 8 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene